Ο απίθανος διάλογος του «Freddie Mercury» Rami Malek με την Kate Middleton: «Νομίζω ότι την ξάφνιασα!» (βίντεο)

Ο βραβεβεύμενος με Όσκαρ ηθοποιός τους είχε συναντήσει το 2019

Ο «κακός» στη νέα ταινία του James Bond «No Time to Die», Rami Malek, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live και μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία του με τους British royals και ειδικότερα με την Kate Middleton.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας William, μαζί με την σύζυγό του, τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, βρέθηκαν στην λαμπερή πρεμιέρα που έγινε στο Λονδίνο, με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να εντυπωσιάζει με την ολόχρυση τουαλέτα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @crabkeycommunity

Με την αφορμή αυτή λοιπόν ο 40χρονος ηθοποιός θυμήθηκε την τελευταία φορά που είδε το βασιλικό ζευγάρι στα βραβεία BAFTA τον Φεβρουάριο του 2019. 

Σημειώνεται ότι ο Rami Malek έγινε γνωστός μέσα από την σειρά Mr Robot, αν και η καριέρα του απογειώθηκε πραγματικά όταν ενσάρκωσε τον θρυλικό Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rhapsody (2018).  Μάλιστα για αυτόν τον ρόλο κέρδισε το Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award, αλλά και το  ritish Academy Film Award, Καλύτερου Ηθοποιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rami Malek (@ramim.malek)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rami Malek (@ramim.malek)

Ο ίδιος είπε λοιπόν μεταξύ άλλων στον Jimmy Kimmel, ότι παρόλο που το βασιλικό ζεύγος έρχεται «διαβασμένο» όσον αφορά τις ταινίες και τους πρωταγωνιστές, ωστόσο όταν ρώτησε την Kate για τον ευατό της εκείνη «ξαφνιάστηκε».

«Μόλις κοίταξα την πριγκίπισσα Kate είπα:« Αυτό πρέπει να είναι εξαντλητικό ». Και εκείνη με ρώτησε: «Γιατί;».«Μόλις κάνατε μωρό, σωστά;» Νομίζω ότι ξαφνιάστηκε » πρόσθεσε ο Malek  αναφερόμενος στον πρίγκιπα Louis, ο οποίος τότε ήταν μόλις 10 μηνών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rami Malek (@ramim.malek)

Ακόμα πρόσθεσε ότι τον ρώτησε στη συνέχεια «πώς είσαι;» με εκείνον να λέει «όχι, πώς είστε εσείς;». «Και με τον πιο βασιλικό, κομψό τρόπο, μου έριξε μια ματιά. Αλλά μπορείτε να καταλάβετε. Φανταστείτε, είστε ντυμένοι στην πένα και πρέπει να μιλήσετε με όλους αυτούς τους ηθοποιούς» συνέχισε.

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Είναι τόσο προσεκτικοί (σσ οι royals) Αλλά ήταν τόσο ωραίο. Νομίζω ότι την ξάφνιασα για μια στιγμή. Και, ξέρετε, είχε αυτό το βλέμμα - με τον πιο κομψό, επαγγελματικό, βασιλικό τρόπο απάντησε - "Ναι, είναι πολύ, το να κάνεις παιδί".

Ο Malek ακόμ αποκάλυψε ότι προσφέρθηκε να κάνει babysitting στον μικρό πρίγκιπα Louis ωστέ η Kate και ο William να μπορέσουν να κάνουν μαζί μια νυχτερινή έξοδο, σαν ζευγάρι.

«Αν χρειαστείς ποτέ μια μέρα άδεια, λίγο ελεύθερο χρόνο, είμαι διαθέσιμος για σένα» της είπε με εκείνη να του απαντά «τι εννοείς» - «μπορώ να προσέχω το μωρό, για να βγείτε έξω και να περάσετε όμροφα».

Μιλώντας στο Entertainment Tonight ο Rami είπε ακόμα για την γνωριμία του με τους Βρετανούς royals ότι «απλώς προσπαθώ να τους αντιμετωπίζω όπως θα έκανα και με οποιονδήποτε άλλον. Είμαι σίγουρος ότι μια δόση κανονικότητας είναι κάτι αρκετά αναζωογονητικό γι 'αυτούς ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ