Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει αγκαλιά με τον Αλέξη Γεωργούλη, 20 χρόνια μετά την μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου (φωτό & βίντεο)

«Έχει γενέθλια και τον χαιρόμαστε γιατί είναι υπέροχος»

20 χρόνια μετά την μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα πόζαρε αγκαλιά με τον Αλέξη Γεωργούλη, δημοσιεύοντας τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του «Παμε Δανάη» έγραψε στο post της:

«20 χρόνια πριν αγκαλιά με την μαμά. 20 χρόνια μετά αγκαλιά με την κόρη. @alexis_georgoulis_ ? Σήμερα έχει γενέθλια και τον χαιρόμαστε γιατί είναι υπέροχος μέσα & έξω.

Αστείος,δοτικός,καλός,ευγενικός και αλλού ντ αλλού..γι αυτό τον αγαπάω τόσο! έρχεται σε λίγη ώρα στο @pamedanai κι ειναι μεγάλη η χαρά μου!

 Αλέξη μας, σε αγαπω και σ ευχαριστώ για την ωραία κουβέντα! ?Χρόνια πολλά ♥️ θα το γιορτάσουμε στην εκπομπη ?».

Η φωτογραφία με την Βίκυ Σταυροπούλου 20 χρόνια πριν

Instagram/danai_barka

Η φωτογραφία με την Δανάη Μπάρκα, 20 χρόνια μετά

Instagram/danai_barka

Όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έπαιξε μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου στην αγαπημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή του με την πολιτική, τις δουλειές του στην τηλεόραση και το ελληνικό metoo.

«Κερδίσαμε βραβείο ως Ομάδα Φιλίας Πολιτιστικών Δημιουργών για την προσφορά μας στον πολιτισμό. Αισθάνθηκα πολύ καλά με βράβευση, σημαίνει πως κάτι κάναμε καλά. Μέσα στην πολιτική εκείνοι που φτιάχνουν νόμους ξεχνούν ότι αυτοί οι νόμοι είναι για ανθρώπους.

 

Όλοι οι πολιτικοί πρέπει να είναι πρώτα από όλα καλλιτέχνες. Ο καλλιτέχνης χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει», είπε.

«Δεν έχω δει ακόμα κάποια κριτική για αυτά που έχω κάνει στην πολιτική. Έχει τύχει μόνο να με επικρίνουν, όχι όμως για τη δουλειά που έχω κάνει. Θεώρησα ότι μου κάνουν πόλεμο. Ένιωσα ότι εμπλέκομαι με τα πίτουρα. Αισθάνομαι πολιτικό ον, όχι όμως πολιτικός» πρόσθεσε ακόμα.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι: «Είχα αλαζονεία όταν συζητούσα για τον “Εραστή δυτικών προαστίων”, γιατί από εμένα εξαρτήθηκε το αν θα γίνει η σειρά. Με έχει περιορίσει πάρα πολύ στο θέατρο η τηλεοπτική μου επιτυχία. Όταν έχει τηλεοπτική επιτυχία, αν κάνεις θεατρική αποτυχία σε διαλύουν».

«Υπήρξε κάποια στιγμή που είπα ότι τα παρατάω στη δεύτερη χρονιά από το “Είσαι το ταίρι μου”. Ένιωθα ότι όλα είναι μάταια. Είχα αποφασίσει τότε να σπουδάσω στο μαθηματικό» πρόσθεσε.

«Οι καταγγελίες και το #MeToo υπήρχαν σα γεγονότα και παλιότερα, τώρα όμως βρήκαν ένα τρόπο να βγουν προς τα έξω ώστε να αντιδράσει η κοινωνία. Δεν έχω βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Είναι θέμα εξουσίας. Δεν παίζει ρόλο το αν είσαι ωραίο παιδί ή όχι. Αρνήθηκα προτάσεις. Πιστεύω ότι πλέον θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ελπίζω να μη σταματήσει όλο αυτό» είπε επίσης και συνέχισε:

«Πρότεινα στο Ευρωκοινοβούλιο να υπάρχει ένα πρωτόκολλο για το πώς ένα σκηνοθέτης, ένας καθηγητής, ή ένας προπονητής πρέπει να διδάσκουν. Δεν είναι μόνο οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, υπάρχουν και άλλες».

«Όταν έπαθα το ατύχημα με τη μηχανή, μέχρι να καταλάβω ότι μπορεί να πεθάνω δε σκεφτόμουν τίποτα. Πάνω στο φορείο κατάλαβα το πόσο απλό είναι όταν φεύγουμε» κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ