Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στον χλιδάτο γάμο των Ζέιν - το θλιμμένο πρόσωπο, το σφιγμένο χαμόγελο & το εμπριμέ φόρεμα (φωτό & βίντεο)

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση που ήταν μια από τις καλεσμένες στον λαμπερό γάμο του  Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μονακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας Ζέιν παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μόντε Κάρλο την αγαπημένη του Λόρεν, η οποία κατάγεται από την Ολλανδία και εργάζεται ως claim analyst.

Στην λίστα των προσκεκλημένων ήταν μεταξύ άλλων η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου, ο Νίκος Αλιάγας, η Έμυ Λιβανίου, η  Σίλια Κριθαριώτη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Ηλίας Ψηνάκης και ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon Patitsas (@leonpat7)

 

 

 

Ακόμα στο γαμήλιο πάρτι τραγούδησαν η Ρίτα Όρα, αλλά και οι δικοί μας Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν όμως και η Αθηνά Ωνάση, με την παρουσία της να μην γίνεται ωστόσο άμεσα αντιληπτή.

Ήταν η Ελληνοαμερικανίδα, πρώην τηλεοπτική γυμνάστρια και νυν επιχειρηματίας Γιάννα Νταρίλη, η οποία βρέθηκε επίσης στο κοσμικό event μαζί με τον  σύζυγό της, Γιώργο Ψιψίκα, εκείνη που μοιράστηκε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Instagram/yannadarilis

Η κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Thierry Roussel φόρεσε ένα εμπριμέ λευκό φόρεμα με μπλε σχέδια, ενώ η κ Νταρόλη είχε επιλέξει ένα επίσημο outfit που είχε τον ένα ώμο έξω.

Στην εικόνα έχει μια θλίψη στο πρόσωπό της, ενώ σφιγμένο είναι και το χαμόγελό της. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι συνομίλησε με το ζευγάρι με την συζήτηση να περιστρέφεται μεταξύ άλλων γύρω από τα άλογα, που τόσο αγαπά.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση της 36χρονης χρυσής κληρονόμου η οποία αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ να σημειωθεί ότι έχει να έρθει στην Ελλάδα τουλάχιστον εδώ και 14 χρόνια. 

 

Άλλωστε η ίδια μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο το 2016, περνάει αρκετό από τον χρόνο της στη πολυτελή βίλα που διαθέτει σε μια μικρή κωμόπολη στο Βέλγιο, στο Φαλκενσβάαρντ, 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ