Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θύελλα αντιδράσεων μετά την διαγραφή - "Σεισμός" στην πολιτική σκηνή την "επόμενη μέρα" (βίντεο)

Η επόμενη ημέρα μετά τη διαγραφή

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου περί αντικομουνισμού και εμφυλίου, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής της Συμφωνίας για την Ελληνογαλλική αμυντική συνεργασία.

Οι αναφορές του κ. Μπογδάνου και η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ΚΚΕ πυροδότησαν το κλίμα στην Επιτροπή με αντιδράσεις, όπου ο βουλευτής του ΚΚΕ  Αθαναάσιος  Παφίλης ανέφερε ότι υπάρχουν και χειρότερα από "Το τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος"

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και οι δηλώσεις που ακολούθησαν σε όλο το φάσμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπογδάνου στο Facebook

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην πρώτη ανάρτησή του στο Facebook μετά το θερμό συμβάν, τόνισε ότι «λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ.

Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις».

 

 

Άδ. Γεωργιάδης: Ορθή και επιβεβλημένη η απόφαση διαγραφής Μπογδάνου από την Κ.Ο.

Ερωτηθείς ο Άδωνις Γεωργιάδης για το θέμα της χθεσινής διαγραφής του Κ. Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με αφορμή τις διατυπώσεις του στη Βουλή χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού, ορθή.

Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρά το ότι το συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω.

Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά.

Όμως όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε" είπε και πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι "η ενίσχυση της Ελλαδος, η αμυντική μας θωράκιση, και αυτό πρέπει να συζητάμε και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος" σημειωσε.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής από το κόμμα, είπε ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και ο κ. Μπογδάνος πρέπει να καταλάβει ότι έκανε λάθος

 

 

Γ. Γεραπετρίτης: Η παράταξη που έχει υιοθετήσει ρητορική μίσους, δεν θα κάνει υποδείξεις στην κυβέρνηση

Με βασικό θέμα της συνέντευξης, τη διαγραφή του βουλευτή Κωσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε στην τηλεόραση του «Σκάι», όπου υποστήριξε εξ αρχής ότι η διαγραφή «δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα», με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι «η ΝΔ λειτουργεί με αυστηρούς κανόνες κοινοβουλευτικής δεοντολογίας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πολιτικό φορέα στη χώρα».

Όπως εξάλλου εξήγησε στη συνέχεια, «η διαγραφή του κ. Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν προέκυψε από το μεμονωμένο λόγο του βουλευτή αλλά ήταν το σωρευτικό αποτέλεσμα άτυχων δράσεών του το τελευταίο διάστημα».

«Αντιθέτως με ό,τι ισχύει στο χώρο της κυβέρνησης, της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η αντιπολίτευση είναι η επιτομή του πολιτικού αμοραλισμού», κατηγόρησε το αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο, προσθέτοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε με γρήγορα αντανακλαστικά». Σε κάθε περίπτωση, υποδείξεις κοινοβουλευτικής ηθικής δεν μπορεί να δεχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία από εκείνους οι οποίοι έχουν εξαιρετικά μισαλλόδοξο λόγο, δήλωσε επίσης.

Για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είπε πως «αντέδρασε με τον απολύτως προφανή τρόπο: όταν ακούγεται κάτι στη Βουλή, το οποίο υπερβαίνει τα όρια της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, τότε από τα κυβερνητικά έδρανα θα πρέπει να υπάρχει μια αποκατάσταση. Για το λόγο αυτό ήταν πολύ γρήγορη η αντίδραση και του πρωθυπουργού, ο οποίος προσωπικά ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στη Βουλή [...] τον διέγραψε αποκλειστικά και μόνον ο πρωθυπουργός, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Δένδιας είναι απολύτως συντεταγμένος, λειτουργεί στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών κανόνων που τίθενται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και είναι απολύτως βέβαιο ότι κινείται στη γραμμή την οποία θέτει ο πρόεδρός μας».

Παράλληλα χαρακτήρισε «ιλαρό» το να ακούγεται ότι «θα κάνει υποδείξεις η αντιπολίτευση, μια παράταξη που έχει υιοθετήσει ρητορική μίσους» θυμίζοντας και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». Προχώρησε δε και στην εξής σύγκριση: «Η ΝΔ και ο πρόεδρος της ΚΟ αντέδρασαν άμεσα και ριζικά στο θέμα του κ. Μπογδάνου.

Ποια ήταν η αντίστοιχη αντίδραση εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον οξύτατο αντιεμβολιαστικό λόγο του κ. Πολάκη; Ποια ήταν η αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε φαινόμενα, όπως αυτά του κ. Φίλη που χαρακτήρισε τους αστυνομικούς, "μπάτσους";», διερωτήθηκε ο Γ. Γεραπετρίτης.

Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαίωσε, «εμείς έχουμε φύγει από την αναζήτηση "σκελετών" του παρελθόντος, έχουμε φύγει πολύ μπροστά. Κοιτάμε για το μέλλον της χώρας, κοιτάμε για τις επόμενες γενεές. Δεν θα αναζητήσουμε στο παρελθόν την οποιαδήποτε δικαιολογία, εκείνος ο οποίος διαρκώς αναφέρεται στο παρελθόν είναι αυτός που δεν έχει να πει κάτι για το μέλλον».

Ερωτηθείς για το εάν το κυβερνών κόμμα ζητήσει την έδρα από τον Κ. Μπογδάνο, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή θα περιοριστούμε στη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, το τι θα πράξουν τα όργανα του κόμματος είναι ένα ζήτημα που αφορά εκείνα. Είναι πάντοτε λεπτά τα όρια μεταξύ της ελευθερίας του κοινοβουλευτικού λόγου ενός βουλευτή, που ούτως ή άλλως έχει και μια συνταγματική κατοχύρωση, σε σχέση με το τι συμβαίνει για τη διατήρηση της έδρας ή όχι».

Και στο δεύτερο ερώτημα για το αν προβλέπει επιστροφή του βουλευτή στη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα στο μέλλον, εξήγησε ότι «το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ δυναμικό, εδώ υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ ετερόκλητων πολιτικών σχηματισμών, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ συνδυασμών που δεν θα το περίμενε κανείς. Μέσα στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιχνιδιού, οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον».

«Δεδομένου ότι ο Κ. Μπογδάνος είχε ήδη πάρει την "κίτρινη κάρτα", μήπως ήθελε να διαγραφεί;», ήταν εξάλλου ένα άλλο ερώτημα που δέχθηκε, για να απαντήσει πως δεν μπορεί να μπει στα παραγωγικά αίτια της βούλησης του κ. Μπογδάνου. Όμως, προσέθεσε πως «οι βουλευτές μπορούν να εκφράζουν απόψεις, οι οποίες κατά τι να παρεκκλίνουν από τη γενική γραμμή ενός κόμματος, αυτό είναι υγιές. Μπορούν να ασκούν κριτική, η οποία να αποτελεί στην πραγματικότητα την αποτύπωση και του εκλογικού σώματος το οποίο αντιπροσωπεύουν. Υπάρχουν όμως όρια στα οποία δεν πρέπει να υπάρχει υπέρβαση», διεμήνυσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει σημερινή ανάρτηση του βουλευτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ. Γεραπετρίτης απάντησε ως εξής: «Είναι μέσα στα όρια που έχει ένας βουλευτής να εκφράσει την άποψή του για όσα έχουν διαμειφθεί».

 

 

Ο Α. Σκέρτσος για τη διαγραφή Μπογδάνου: «Δεν είμαστε εμείς πιο σημαντικοί από αυτό που υπηρετούμε»

Η ελληνο-γαλλική συμφωνία και η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα, το εμβολιαστικό πρόγραμμα και τα κυβερνητικά μέτρα κατά της ακρίβειας, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας 'Ακη Σκέρτσου, στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά και, πρώτα για τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Επικρατείας ξεκίνησε την αναφορά με το επιχείρημα ότι «το 2019 η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, των Ελληνίδων και των Ελλήνων καταψήφισαν όσους εκφράζουν έναν λόγο διχαστικό, εχθροπαθή, εμφυλιοπολεμικό, αυτά ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε ένα λόγο και μια πολιτική πρόταση ενότητας που κοιτάει στο μέλλον και δεν είναι εγκλωβισμένη στο παρελθόν. Η Ελλάδα έχει κακοπάθει τα προηγούμενα χρόνια από το να κοιτάει και να ασχολείται αναχρονιστικά εμφυλιοπολεμικά πάθη, τα οποία αφορούν τους παππούδες μας, αλλά όχι εμάς και σίγουρα όχι τα παιδιά μας», τόνισε ο Α. Σκέρτσος που συμπέρανε:

«Συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση που κοιτάει και αναμοχλεύει τέτοια μίση και πάθη, δεν έχει θέση στη σημερινή συγκυρία. Αυτό είναι το μήνυμα των χθεσινών εξελίξεων και αποφάσεων που πήρε ο πρωθυπουργός. Και κάτι ακόμη: ότι πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι δεν είμαστε εμείς πιο σημαντικοί από αυτό που υπηρετούμε».

 

 

Κυρανάκης : Το παρελθόν πρέπει να μπαίνει εκεί που ανήκει στο χρονοντούλαπο - “Η πραγματική είδηση από χθες είναι ότι ο υπουργός Εξωτερικών είπε ότι βρισκόμαστε υπό καθεστώς εθνικής απειλής”

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σχολίασε σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ.

“Βρέθηκα στη μιντιακή συγκυρία να πληροφορηθώ για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, λίγα λεπτά πριν βγω στον αέρα του Kontra το βράδυ. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, ήμουν σίγουρος ότι θα δοθούν εξηγήσεις, όπως και δόθηκαν. Το βράδυ τουλάχιστον δύο φορές εστάλησαν άτυπες ενημερώσεις στους δημοσιογράφους.

Ήρθε αργά το βράδυ ένα ενημερωτικό στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και σήμερα το πρωί διάφοροι υπουργοί και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έδωσαν εξηγήσεις” ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

“Είναι ένα θέμα που είναι λογικό να συζητείται, είναι μια κίνηση, η οποία μιντιακά έχει πάντα ενδιαφέρον” πρόσθεσε.

“Γνωρίζω εδώ και 10 χρόνια προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για μεγάλο διάστημα συνεργάστηκα μαζί του στενά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μου έχει πει σε συζητήσεις που κάναμε παλιότερα, ότι τις αναφορές για τον εμφύλιο τις απεχθάνομαι.

Θεωρεί ότι το παρελθόν πρέπει να είναι εκεί που ανήκει, στο παρελθόν, στο χρονοντούλαπο. Κάνουμε πολιτική για το μέλλον. Άρα, επειδή πάντα στην πολιτική έχει σημασία πού και πότε λες την άποψή σου και όχι τόσο πολύ ποια είναι η άποψή σου, να θυμίσω ότι χθες είχαμε τη συζήτηση για την ιστορική συμφωνία με την Γαλλία” περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

“Η πραγματική είδηση από χθες είναι ότι ο υπουργός Εξωτερικών είπε ότι βρισκόμαστε υπό καθεστώς εθνικής απειλής” υπογράμμισε.

“Κάθε βουλευτής πρέπει να γνωρίζει ότι όταν μιλάμε και έχουμε μια σοβαρή ατζέντα για τη συμφωνία με την Γαλλία και το πλαίσιο είναι αυτό, και γνωρίζουμε ότι η αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, καταψηφίζουν, τότε η ατζέντα πρέπει να είναι αυτή” είπε χαρακτηριστικά.

“Ο κ. Δένδιας εκτιμώ ότι επειδή είναι ο αρμόδιος υπουργός να παρουσιάσει τη συμφωνία ενοχλήθηκε από όλη τη συζήτηση που έγινε και αν διαβάσετε προσεκτικά τη δήλωση που έκανε. Το γραπτό. Τα πρακτικά.

Η δήλωση του κ. Δένδια, ότι διαχρονικά η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη, κατά τη γνώμη μου αναφέρεται και στη συμπαράταξη που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ρίχνοντας την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Δένδιας.

Γιατί ο κ. Δένδιας τότε σας θυμίζω ενοποίησε τις δικογραφίες, ξεκίνησαν τη δίκη για τη Χρυσή Αυγή με αποτέλεσμα να σήμερα είναι στη φυλακή ο Κασιδιάρης και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής έριξε την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε, την κυβέρνηση Σαμαρά. Άρα να υπολογίζουμε όλες τις κουβέντες.

Όπως το πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει αναφορές του εμφυλίου από τη μία πλευρά έτσι πρέπει να αντιμετωπίζει σκληρά τις ακρότητες του κ. Παφίλη που προσέβαλε τα στελέχη και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας τον οποίο χαρακτήρισε πολιτικό απόγονο συνεργατών των Ναζί» σημείωσε.

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διέγραψε τον Μπογδάνο μόνο αφού τον εξέθεσε ο κ. Δένδιας, μετά από κάλυψη 2 εβδομάδων

Την αποπομπή και του βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια αλλά και της Μαρίας Αντωνίου, που επίσης συμμετείχαν στις «γιορτές μίσους σε Γράμμο-Βίτσι», ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ του Κώστα Μπογδάνου.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματός του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού πρώτα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας.

Η φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο - Βίτσι παρευρέθηκε μαζί με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια».

Ακολούθως υποστηρίζει ότι «για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη, εκτός από τον Μπογδάνο θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με την Χ.Α. και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Και μετά ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του». Διαφορετικά, καταλήγει «αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του».

 

 

Θ. Παφίλης: Θερμοκήπιο του αντικομμουνισμού με πρωταγωνίστρια την ΕΕ, είναι η ανιστόρητη θεωρία των «δύο άκρων»

«Η αντικομμουνιστική επίθεση που εκδηλώνεται έχει στόχο να σταματήσει τους αγώνες του λαού. Οι αγώνες δεν θα σταματήσουν», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στο Α' Πρόγραμμα της ΕΡΑ, με αφορμή τη χτεσινή τοποθέτηση του Κ. Μπογδάνου στη Βουλή.

Επισήμανε ότι «θερμοκήπιο του αντικομμουνισμού είναι η ανιστόρητη θεωρία των "δύο άκρων", που αναπαράγεται από κυβερνητικά και άλλα στελέχη και διάφορους δημοσιολογούντες που επιχειρούν να εξισώσουν την προκήρυξη και τα πανό των λαϊκών αγώνων με τα μαχαίρια, τα τέιζερ και τα πιστόλια αερίου».

«Πρωταγωνίστρια σε αυτήν τη θεωρία και τον αντικομμουνισμό είναι η ΕΕ, που εδώ και χρόνια επιχειρεί να εξισώσει τους θύτες με τα θύματα, χωρίς να σέβεται ούτε τα 20 εκατομμύρια νεκρούς της ΕΣΣΔ που τσάκισαν τον φασισμό» πρόσθεσε.

 

 

Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ ήταν «το μοναδικό κόμμα που άνοιξε μέτωπο από την πρώτη στιγμή με την Χρυσή Αυγή, όταν άλλα κόμματα τους χάιδευαν και τους ανέχτηκαν».

Η φασιστική ιδεολογία και η Χρυσή Αυγή «είναι γέννημα του καπιταλιστικού συστήματος, που τους χρησιμοποιεί σαν "ντόπερμαν", άλλοτε τους αφήνουν και άλλοτε τους μαζεύουν, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό να υπηρετήσουν με τον πιο στυγνό τρόπο τα συμφέροντα του κεφαλαίου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε ότι η δράση των φασιστικών ομάδων δείχνει και την ανησυχία του συστήματος για τη μεγάλη ανταπόκριση που βρήκαν οι φετινές εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και όλες οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ.

 

 

Ο Θ. Παφίλης επισήμανε ότι «το ΚΚΕ δεν έκρυψε ποτέ ότι θέλει να αλλάξει αυτό το σύστημα, που είναι η δικτατορία αυτών που κατέχουν τον πλούτο, μιας χούφτας που κατέχει το 60%-70% του ΑΕΠ και ο υπόλοιπος κόσμος φυτοζωεί».

«Αυτή δεν είναι δημοκρατία, η πραγματική δημοκρατία είναι να έχει όλος ο κόσμος τα ίδια δικαιώματα», τόνισε και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ «θέλει μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Καταλήγοντας, επισήμανε πως είναι τόσο άδικη και απάνθρωπη η επίθεση του κεφαλαίου στα δικαιώματα του λαού, που θα γεννήσει μεγάλους αγώνες» και κάλεσε «τον εργαζόμενο κόσμο, ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει, να σκεφτεί το συμφέρον του και να αγωνιστεί, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, ακόμα κι αν διαφωνεί μαζί του σε ορισμένα πράγματα» και υπογράμμισε ότι «το ΚΚΕ θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, όπως κάνει πάντα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ