Ca'Shawn "Cookie" Sims: H fitness influencer με τους χιλιάδες followers στο Instagram εξαφανίστηκε - Η δραματική έκκληση της οικογένειας της (φώτο)

Η οικογένεια ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει

Η οικογένεια της Ca'Shawn "Cookie" Sims - γυμνάστριας και fitness infuencer, με περισσότερους από 215.000 ακόλουθους στο Instagram - ζητά απαντήσεις για την εξαφάνιση της.

Η 30χρονη  Ca'Shawn εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις 8 Σεπτεμβρίου στο τετράγωνο 2100 της λεωφόρου Broach στο Duarte της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το alert για αγνοούμενους που κοινοποίησε το Τμήμα  του Λος Άντζελες, το οποίο διεξάγει την έρευνα.

Οι αρχές περιγράφουν την Ca'Shan ως μια μαύρη ψηλή γυναίκα  με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και καστανά μάτια.

Έχει τατουάζ με  τη φράση «Βρέθηκε στην ψυχή» στο αριστερό της πόδι και τη λέξη «Γη» στο αριστερό της χέρι.

Σύμφωνα με την αδελφή της, Ca'rynn "Cee" Sims, άλλα αξιοσημείωτα τατουάζ στο σώμα  της influencer, περιλαμβάνουν μια εικόνα ελέφαντα, τη φράση "Ως αδελφές είμαστε μαζί" και τον ορισμό της λέξης "γαλήνη".

Παρακαλώ ψάξτε εκεί έξω  να βρείτε την αδερφή μου για να βεβαιωθούμε ότι είναι εντάξει και ασφαλής. Έχει εγκαταλείψει το σπίτι της, τον σκύλο της και το τηλέφωνό της και αυτό δεν είναι η συμπεριφορά της, », έγραψε η Ca'rynn στο Instagram της την Τρίτη.

« Η μεγάλη οικογένειά μας (ο παππούς μου, οι θείες μου και οι ξαδέλφες μου) δεν μπορούν να την βρουν όπως επίσης  η μεσαία αδελφή μου, η μαμά. και ο μπαμπάς ».

Η Ca'rynn πρόσθεσε ότι «δεν υπήρξε καμία ένδειξη για το πού μπορεί να κατευθυνόταν μετά την τελευταία έξοδο από το σπίτι της».

 

"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν μια μέρα να δημοσιεύσω μια ανακοίνωση που λέει ότι χάθηκε η αδερφή μου", έγραψε. «Θέλουμε να τη συνοδεύουν οι προσευχές μας, να την προστατεύει η χάρη του Θεού  και να ξέρουμε ότι είναι  καλά και ζωντανή».

Σύμφωνα με το People, η άλλη αδερφή της Ca'Shawn, Chris'tol Sims, έγραψε  σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σαββατοκύριακο ότι η αδερφή  της είναι "ένα πολύ ανεξάρτητο άτομο και απολαμβάνει τη μοναξιά της", αλλά η οικογένεια ανησυχεί αφού δεν μπόρεσε να την βρει.

"Καθώς έχουμε αρχίσει να ζούμε σε ξεχωριστά μέρη, δεν έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί της", αναφέρει. «Προσπαθώ να βεβαιωθώ ότι είναι καλά και θα εξαντλήσω κάθε μέσο για να το μάθω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ