Η Lindsay Lohan κακομαθημένη κληρονόμος στο Netflix & αγνώριστη στο πρώτο της Podcast - "Ανυπομονώ να συνδεθώ περισσότερο με τους θαυμαστές μου"

Τα νέα επαγγελματικά βήματα της Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan είναι έτοιμη  να προσθέσει podcast στο βιογραφικό της!

Η πρωταγωνίστρια  των Mean Girls ανακοίνωσε στο Instagram ότι υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία πολυμέσων Studio 71.

"Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το Studio 71 για την δημιουργία  και παραγωγή του podcast μου", έγραψε η 35χρονη Lohan.

"Ανυπομονώ να συνδεθώ περισσότερο με τους θαυμαστές μου και να κάνω στενές συνομιλίες με τους πρωταγωνιστές και τους φίλους από  όλους τους κλάδους. "

Η εταιρεία ανακοίνωσε  επίσης τα  νέα για τη συνεργασία στο Instagram, γράφοντας:

"Το Studio71 είναι ενθουσιασμένο που ανακοινώνει ότι η ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας @lindsaylohan συνεργάστηκε μαζί μας για να κυκλοφορήσει το πρώτο της podcast.

Ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα το ακούσουν για πρώτη φορά οι ακροατές και θα ανακαλύψουν μια πλευρά της Lindsay που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά.

Σύμφωνα με το People, το Podcast  αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.

Η ηθοποιός του  The Parent Trap είναι η τελευταία σταρ που εντάχθηκε στην οικογένεια podcast του Studio 71, η οποία περιλαμβάνει επίσης την Jeannie Mai των The Real και τον Bob Saget του Full House.

Εκτός από τη συνεργασία της με το  Studio 71, η Lohan την περίοδο των γιορτών θα εμφανιστεί σε μια νέα ρομαντική κωμωδία του Netflix.

«Η Lindsay Lohan θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ρομαντική κωμωδία στην οποία θα υποδυθεί  μια νεαρή αρραβωνιασμένη και κακομαθημένη  κληρονόμο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, η οποία δέχεται τη φροντίδα ενός όμορφου ιδιοκτήτη του καταλύματος και της  κόρης του, αφού έπαθε ολική αμνησία, ύστερα από ατύχημα στο σκι », γράφει στη σελίδα της στο twitter η πλατφόρμα.

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας και ο τίτλος της ταινίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ