Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη, θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση & αυτό θα το δούμε τόσο στην επικαιρότητα όσο & στην καθημερινότητα μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Το ζώδιο που στην αστρολογία συνδέεται με τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ισορροπία. Ακόμη, κυβερνά τον τομέα των σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών και μας καλεί να βάλουμε τα όρια μας, προκειμένου να έχουμε ισότιμες σχέσεις.

Όμως, πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό όταν η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αντιμετωπίζει έναν Άρη σε στενή σύνοδο και έναν Ουρανό σε χιαστί όψη; Πόσο εύκολα διαχωρίζεις τη θέση σου, αποστασιοποιείσαι, όταν παράλληλα έχουμε και ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο; Όπως καταλαβαίνετε η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη, θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αυτό θα το δούμε τόσο στην επικαιρότητα όσο και στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας, σας προτρέπει να βάλετε τα όρια σας τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «μαλώσετε» με όλους βέβαια ή να κάνετε επίθεση. Όταν ο Άρης που είναι ο κυβερνήτης σας είναι απέναντι σας και σε αδυναμία, οποιαδήποτε επίθεση από την πλευρά σας δεν θα σας βγει σε καλό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί ένα αρκετά ζόρικο κλίμα στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, κάποιες φορές ίσως να ασφυκτιείτε με τις υποχρεώσεις ή τις απαιτήσεις των άλλων ή πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση μέσα στον χώρο της δουλειάς ανάμεσα στους συνεργάτες σας και ξώφαλτσα ίσως να εμπλέκεστε κι εσείς.

Ενδεχομένως και οι ανταγωνιστές σας να σας δημιουργούν αυξημένο στρες αυτή την περίοδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποψινή Νέα Σελήνη, μολονότι σχηματίζεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τον Ζυγό, εξαιτίας των δύσκολων όψεων της με τον Άρη, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και με κάποιο τρόπο πάλι μπλέκει τα κύρια θέματα όλης της φθινοπωρινής περιόδου, που είναι τα οικονομικά και οι προσωπικές σας σχέσεις (ερωτικές, οικογενειακές, φιλικές ή σχέσεις με τα παιδιά). 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ