Κουνελάκι του Playboy ο influencer Bretman Rock - είναι ο πρώτος gay άνδρας που ποζάρει στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού (φωτό)

Αυτάκια κουνελιού, μαύρα εσώρουχα, γόβες και παπιγιόν!

Αυτάκια κουνελιού, μαύρα εσώρουχα, γόβες και παπιγιόν! Ο influencer Bretman Rock έγινε ο πρώτος gay άνδρας που ποζάρει στο εξώφυλλο του Playboy και φυσικά δεν μπορούσε να μην έχει και την ανάλογη αμφίεση!

«Είμαι κουνελάκι του Playboy DUHHHHHH» έγραψε ο ίδιος στο Twitter, με το tweet του να συγκεντρώνει  πάνω από13.000 retweet και να ξεπερνά τα 122.000 like. 

Ένθερμος υποστηρικτής της LGBTQ κοινότητας ο 23χρονος έγινε γνωστός μέσα από YouTube, όπου παρέδιδε μαθήματα ομορφιάς, ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο δικό του ριάλιτι στο MTV. Πλέον έχει την δική του σειρά ομορφιάς και πάνω από 17 εκατομμύρια followers στο Instagram. 

«Το να έχει το Playboy άνδρα στο εξώφυλλό του, είναι τεράστιο ντιλ για την κοινότητα LGBT, για την καφέ κοινότητα, είναι εντελώς εξωπραγματικό. Η φάση είναι 'συμβαίνει αυτό το γ@@@ο αυτή τη στιγμή'. Και είμαι τόσο όμορφος» έγραψε ακόμα για το εξώφυλλό του στο Playboy.

Σύμφωνα με το CBS ο Rock είναι μόλις ο τρίτος άνδρας που εμφανίζεται σόλο στο εξώφυλλο του περιοδικού με τους προηγούμενους να είναι ο ιδρυτής του Hugh Hefner και ο μουσικός Bad Bunny, ο οποίος εμφανίστηκε στο ψηφιακό εξώφυλλο του Playboy το 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ