Story of the day: 15χρονη κλαίει με πέτρινα δάκρυα - Κάθε μέρα εδώ & δύο μήνες εκκρίνει 10 με 15 πετραδάκια (φωτό - βίντεο)

Aλήθεια ή ψέμα; 

Ένα 15χρονο κορίτσι στην Ινδία κλαεί, όμως από τα μάτια της δεν βγαίνουν δάκρυα αλλά πετραδάκια. Οι γιατροί δεν έχουν εξήγηση γι 'αυτό το φαινόμενο, το οποίο ξεκίνησε από τις  17 Ιουλίου. 

Σύμφωνα με την οικογένεια του κοριτσιού, οι μικρές πέτρες άρχισαν να πέφτουν από τα μάτια της πριν δύο μήνες και τα μάτια της κοπέλας εκκρίνουν μεταξύ 10 και 15 πετρών κάθε μέρα από τότε.

Περισσότερα από 70 ''πέτρινα δάκρυα'' έχουν συλλεχθεί από τους ειδικούς και έχουν ξεκινήσει να κάνουν έρευνες.

Η15χρονη Chandni αρχίζει να εκκρίνει μικρά πετραδάκια από τα μάτια της από τις 6 το πρωί και συνεχίζει να το κάνει μέχρι το βράδυ.

 

 

Για κάποιο λόγο, οι πέτρες δεν σχηματίζονται στα μάτια της κατά τη διάρκεια της νύχτας ...

Σε ένα σύντομο βίντεο που έγινε viral πριν κάτι μέρες η Chandni έδειχνε τις πέτρες που μάζεψε από τα μάτια της αναφέρει το οdditycentral.

Ο Δρ Awadhesh Kumar, ένας διάσημος οφθαλμίατρος, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει επιστημονική εξήγηση και η κοπέλα το κάνει αυτό για να γίνει ''διάσημη'' ή κάποιος άλλος την αναγκάζει να το κάνει. 

Στο παρελθόν, έχουν παρουσιαστεί αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις κοριτσιών που από τα μάτια τους έτρεχε, αίμα, βαμβάκι ακόμη και κρύσταλλοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ