Συγκλονίζει η Αννα Φόνσου: ''Τον Γιώργο Μαρίνο τον εξαφάνισε ένας φίλος του και με βρίζει'' - Τι είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη; (βίντεο)

 

''Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες''.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο, προχώρησε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον φερόμενο ανταγωνισμό που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον έρωτά της με τον Ντίνο Ηλιόπουλο αλλά και τον βαφτισιμιό της Νίκο Μπάρκουλη.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρότεινε να με πάρουν στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πάρα πολλά», αποκάλυψε η κ. Φόνσου.

«Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη,  αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας», πρόσθεσε.

«Μου λείπεις πολύ Αλίκη και μέχρι σήμερα, το τηλεφώνημα στον αριθμό σου το κάνω κάθε μέρα», ανέφερε για την αγαπημένη της φίλη.

«Με τον Ντίνο Ηλιόπουλο ήμασταν ερωτευμένοι και δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Χρωστάω στον Ντίνο Ηλιόπουλο ότι με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκα, ο Ντίνος Ηλιόπουλος άργησε να μου μιλήσει», είπε η κ. Φόνσου σχολιάζοντας τη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό.

«Στον γάμο μου με τον Κώστα Παλτόγλου είχαμε κουμπάρους την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και αυτό ενθουσίασε τον κόσμο. Είχε τόσο κόσμο και μου είχαν ξεσκίσει το νυφικό», ανέφερε για το γάμο της.

«Ο Τάκης Μπουγάς είναι φίλος μου μέχρι σήμερα και σπουδαίος μουσικός, αν και πιστεύω αδικημένος», δήλωσε για τον μουσικοσυνθέτη.

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μονός που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά», σημείωσε για το Γιώργο Μαρίνο.

«Πράγματι, μια κυριά από την πολυκατοικία μου μου πρότεινε να φυλάω τις γάτες της και επειδή δεν είχα δουλειά, το έκανα», μιλώντας για τα αγαπημένα της κατοικίδια.

«Είχα προτείνει να παίξω στην Επίδαυρο στο χορό χωρίς να γραφτεί το όνομα μου. Τώρα δεν το κάνω, θα πάθω έμφραγμα. Μια μέρα πήρα κάποιους φίλους μου και τελικά έπαιξα στην Επίδαυρο εάν κομμάτι από τη Μήδεια», αποκάλυψε η κ. Φόνσου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ