Η Νένα Μεντή συγκινεί: ''Έχασα τον πρώτο μου άντρα, ήταν 34 ετών - Δεν υπάρχει αυτό το σοκ'' (βίντεο - φωτό)

Όλα όσα είπε για την σχέση της με τον σύντροφό της μετά από 44 χρόνια κοινής πορείας και γιατί έχουν αποφασίσει να ζουν χωριστά;

Στο 2night Show της Δευτέρας ήταν καλεσμένη η Νένα Μεντή, η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση . 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της,  Κώστα Στυλιάρη που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 34 του χρόνια.

«Ο πρώτος μου άντρας (σ.σ. ο Κώστας Στυλιάρης, επίσης ηθοποιός) έφυγε σε ηλικία 34 ετών. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Δηλαδή ακόμα τώρα που έχουνε περάσει πάρα πολλά χρόνια, το αναπολώ, τη στιγμή… και δεν το χωράει το μυαλό μου καθόλου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά.

 

 

Εκείνη την περίοδο μόλις είχαμε γυρίσει τον «Θίασο» του Αγγελόπουλου, όπου έπαιζε και εκείνος. Εγώ λέω ένα τραγούδι… Μετά από ένα χρόνο και λιγότερο, πέθανε», δήλωσε αρχικά, αλλά η κατάθεση ψυχής δεν σταμάτησε εκεί.

«Και δεν μπορούσατε να δείτε καν την ταινία», ανέφερε ο παρουσιαστής.

 

 

Η Νένα Μεντή, έπειτα, πρόσθεσε: «Για δύο – τρία χρόνια δεν πήγα στο σινεμά (να παρακολουθήσω την ταινία) κι όταν πήγα και τον είδα, δεν λιποθύμησα, αλλά έπεσα κάτω από το κάθισμα. Δεν το άντεχα. Γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε γίνει», είπε.

 

 

 

 

Μιλώντας για το θέατρο αποκάλυψε πως απείχε για τέσσερα χρόνια: «Άφησα το θέατρο τέσσερα χρόνια, δεν το άντεχα, είπα ότι δεν είναι για μένα. Το 1978 συνέβη κάτι με το θίασο που ήμουν και το άφησα. Είπα ότι έχω άλλα μυαλά, όχι ότι ήμουν σωστή εγώ, αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Πήρα τον δεύτερο άντρα μου τότε… Δεν είμαστε παντρεμένοι.

 

 

Ο γάμος είναι αχρείαστο πράγμα. Ένα χαρτί που υπογράφεις. Έχω μια κόρη, πολύ καλή. Ανοίξαμε μια μπουτίκ κουλτουριάρικη στο Πόρτο Χέλι. Τρεις μήνες το κράτησα το μαγαζί. Τον υπόλοιπο χρόνο έπαιζα χαρτιά, ήμουν χαρτόμουτρο. Έκανα παιδί, το οποίο ήθελα δεν ήθελα… Μέχρι να μείνω έγκυος, δεν ήθελα παιδί, ήθελα να είμαι ελεύθερη.

 

 

Λέω κάντο γιατί μπορεί να μετανιώσεις, αλλά αυτή ήταν η μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αφού έκανα το παιδί, δεν μπορούσα πια να παίζω. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κόψω τον τζόγο. Αν πω ότι δεν ξανακάνω κάτι, δεν το ξανακάνω. Έχω πολλή δύναμη, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Έχω μια σκληρότητα, αλλά είμαι και λιώμα συγχρόνως».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ