Ξανά στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η Ελένη Δήμου παρά τον διπλό εμβολιασμό της - «Είμαι χάλια», λέει η τραγουδίστρια (βίντεο)

Είναι πλήρως εμβολιασμένη από τον περασμένο Μάιο

Με κορωνοϊό έχει διαγνωσθεί η Ελένη Δήμου που πριν λίγες ημέρες αναγκάστηκε να πάει στα επείγοντα για οξυγόνο, σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η καλλιτέχνης αν και έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, μολύνθηκε από τον ιό, ωστόσο ευτυχώς η κατάσταση της υγείας δεν κρίνεται σοβαρή και είχε καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ωστόσο μέσα από νέα της ανάρτηση στο Facebook, η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως είναι χάλια και χρειάζεται να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν κατάφερα να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια», αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε.

 

 

Η Ελένη Δήμου είχε αναβάσει φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ