Το Twitter έτριψε τα χέρια του για το 7ωρο «μαύρο» σε Facebook, Instagram και WhatsApp - απίθανα trolls (φωτό)

Έλληνες και ξένοι το διασκέδασαν και με το παραπάνω!

Με το hashtag Facebookdown να είναι trend ακόμα στο Twitter, έχοντας πάνω από ένα εκατομμύριο tweets, οι χρήστες της πλατφόρμας έτριψαν τα χέρια τους με το «μαύρο» που έπεσε από το απόγευμα της Δευτέρας και για σχεδόν 7 ώρες, στο Facebook, το Instagram και το Whats app.

Όπως καταλαβείνετε ήταν ένα από τα λίγα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λειτουργούσαν χθες και έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν την απουσία των συγκεκριμένων social media από τις ζωές μας!

Διάσημοι και μη, Έλληνες και ξένοι το διασκέδασαν και με το παραπάνω στο Twitter ανεβάζοντας gifs, φωτογραφίες και γράφοντας απίστευτες ατάκες.

Και δεν ήταν μόνο οι χρήστες αφού και το ίδιο το Twitter τρόλαρε την όλη κατάταση ανεβάντας ένα tweet που έλεγε «καλησπέρα κυριολεκτικά σε όλους»!

Το meme της ημέρας λοιπόν έγινε αυτό! 

Και η κατάσταση στον κόσμο ήταν κάπως έτσι την Δευτέρα:

Και στην Ελλάδα το Twitter σχολίασε κάπως έτσι το «μαύρο» σε Instagram Facebook και Whats app

Υπενθυμίζεται ότι οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger ήταν χθς για πάνω από 6 ώρες εκτός λειτουργίας καθώς έπαθαν μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας παρουσίασαν χθες μαζική βλάβη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ