Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τα συναισθήματα είναι ίσως δύσκολο να συγκρατηθούν και βγαίνουν στην επικοινωνία μας με τους άλλους

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και μάλιστα σε φάση εκτός πορείας θα πορευθούμε μέχρι τις 15:41 το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Ζυγό. Από το απόγευμα και έπειτα τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα, καθώς αρχίζει και η επιρροή της δυναμικής, αλλά και αρκετά επιθετικής Νέας Σελήνης στον Ζυγό, που θα ολοκληρωθεί αύριο, αλλά η επιρροή αφορά και τη σημερινή μέρα. Τα συναισθήματα είναι ίσως δύσκολο να συγκρατηθούν και βγαίνουν στην επικοινωνία μας με τους άλλους. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό από το μεσημέρι κι έπειτα, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας από το απόγευμα και μετά. Πιθανώς να υπάρχει κάποια καλή δικαιολογία για κάτι τέτοιο, μπορεί όμως απλά να υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης με διαφωνίες και διαμάχες στον χώρο της δουλειάς.

Επειδή από το απόγευμα θα αρχίσει να επηρεάζει και η δύσκολη Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται αύριο, προσέξτε τον δικό σας τρόπο να αντιμετωπίζετε όλο αυτό που μπορεί να συμβαίνει, ειδικά στον χώρο εργασίας με τους συνεργάτες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό από το απόγευμα και μετά μπορεί να σας κάνει να νιώσετε απογοήτευση από τους χειρισμούς κάποιων ατόμων στο περιβάλλον της δουλειάς ή ακόμη και της προσωπικής σας ζωής. Πολύ σημαντικό σήμερα να προσέξετε και τα έξοδα σας και γενικότερα τα οικονομικά. Καταρχάς αποφύγετε σήμερα και αύριο επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή οικονομικές συναλλαγές κι ακόμη περισσότερο αγορές που γίνονται με παρόρμηση και βιασύνη και δεν στηρίζονται στη λογική και την προσεκτική αποτίμηση των αναγκών σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό, υπό διαφορετικές από τις σημερινές προϋποθέσεις, δεν είναι αρνητική για τη διάθεση, αλλά και για τη δράση σας. Όμως, από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς αρχίζει η επιρροή της Νέας Σελήνης, μπορεί να κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για σας, καθώς υπάρχει ένα κλίμα αντίδρασης κι έτσι ακόμη κι αν έχετε την καλύτερη πρόθεση σε αυτά που λέτε, θα υπάρχει ένας αντίλογος ίσως αιχμηρός που θα σας απογοητεύει. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ