Story of the day: Γυμναστής πατέρας αποκεφάλισε τα 2 από τα 4 παιδιά του - τα άφησε νεκρά μέσα στο σπίτι μαζί με τα αδελφάκια τους (βίντεο)

Μήνες μετά τη δολοφονία συνέλαβαν και την μητέρα

Μια μητέρα κατηγορήθηκε για την δολοφονία των δύο παιδιών της, τα σώματα των οποίων βρέθηκαν αποκεφαλισμένα μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια, στα τέλη του περασμένου έτους, δήλωσαν οι αρχές.

Ειδικότερα η  44χρονη Natalie Brothwell  συνελήφθη στο σπίτι της στην Αριζόνα, για δύο κατηγορίες δολοφονίας, που σχετίζονται με τον θάνατο των δύο από τα τέσσερα παιδιά που είχε αποκτήσει  με τον σύζυγό της, Maurice Jewel Taylor Sr ο οποίος το 2020 είχε κριθεί ένοχος για τον αποκεφαλισμό του 12χρονου γιου και της 13χρονης κόρης τους.

Μάλιστα τότε οι αρχές είχαν βρει τα άψυχα πτώματα των παιδιών σε ξεχωριστό δωμάτιο μέσα στο σπίτι, ενώ η οικογένεια ήταν ακόμα μέσα στην οικία. 

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times τα αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ οι αρχές ανέφεραν ότι τα παιδιά σκοτώθηκαν στις 29 Νοεμβρίου και πως ο γυμναστής  ανάγκασε τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, 8 και 9 ετών, να κοιτούν τα πεθαμένα αδέλφια τους και να ζουν μαζί τους για 5 μέρες, ενώ παράλληλα τα είχαν αφήσει χωρίς φαγητό.

Τον Δεκέμβριο δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Maurice Jewel Taylor Sr, ο οποίος τελεί ακόμα υπό κράτηση, αν και ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει ακρόαση για τη νοητική ικανότητα του γυμναστή, προτού προχωρήσει η υπόθεση.

Η μητέρα ήταν στο σπίτι όταν βρέθηκαν τα πτώματα και οι αρχές την είχαν ανακρίνει, ωστόσο η σύλληψή της έγινε πριν από μόλις μερικές ημέρες, μήνες μετά την δολοφονία.

Πλέον κρατείται στην φυλακή Pima, Ariz, αντί εγγύησης 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ