100 χρόνια για το θρυλικό άρωμα Chanel No5! Η Marion Cotillard πρέσβειρα της πιο εμβληματικής μάρκας – Τι είχε πει η Monroe γι’ αυτό (φωτό, βίντεο)

Η Marion Cotillard ενσαρκώνει τη γαλλική ομορφιά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του οίκου Chanel 

Εάν μιλάμε για γαλλική φινέτσα, τότε η Marion Cotillard δε θα μπορούσε να μην περάσει από το μυαλό μας, με το υπέροχο στυλ της και τη φυσική της ομορφιά.

Αυτό, όπως φαίνεται, σκέφτηκαν και οι άνθρωποι από τη Chanel που την επέλεξαν ως τη νέα εκπρόσωπο του μυθικού Chanel No 5.

Η Cotillard διακρίνεται, εξάλλου, για την αναπτυγμένη οικολογική της συνείδηση, αφού υπηρέτησε μάλιστα ως εκπρόσωπος της Greenpeace. «H Marion Cotillard ενσαρκώνει τη φυσική γαλλική ομορφιά με αυτό το ακαταμάχητο “je ne sais quoi” που ανήκει μόνο σε εκείνη», αναφέρει το δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος Chanel, ανακοινώνοντας τη συμφωνία τους. «Φέρνει την κομψότητά της στην εικόνα του εμβληματικού αρώματος No 5», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του οίκου.

 

 

Μια σειρά από star έχουν διαφημίσει το θρυλικό άρωμα που δημιούργησε πριν από ακριβώς 100 χρόνια η Coco Chanel, θέλοντας με αυτό να τιμήσει την απελευθέρωση της θηλυκότητας τη δεκαετία του 1920.

Από την Κατρίν Ντενέβ και την Καρόλ Μπουκέ μέχρι τη Νικόλ Κίντμαν και την Οντρέι Τοτού, πλήθος γυναικών έχουν εκπροσωπήσει τους κατά καιρούς στις καμπάνιες του οίκου Chanel.

Μάλιστα ο Μπραντ Πιτ ήταν ο πρώτος άνδρας που επελέγη το 2012 για να διαφημίσει το Chanel No 5.

Η Chanel είναι από τους οίκους που έχουν το προνόμιο να “κλέβουν” τις εντυπώσεις. Ο λόγος; H διάσημη, sexy δήλωση της Mar­i­lyn ότι στο κρεβάτι φορά μόνο λίγες σταγόνες Chanel No 5…

To δεύτερο μέρος του Inside Chanel, ρίχνει φως σε μία από τις πιο ερωτικές δηλώσεις που έχει κάνει ποτέ star στον τύπο. “Με ρώτησαν τι φοράω στο κρεβάτι και απάντησα το άρωμα Chanel No5 απλά γιατί αυτή είναι η αλήθεια” δηλώνει η Mar­i­lyn Mon­roe το 1960 σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Marie Claire.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ