Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε & να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και η πιο σημαντική της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα σχηματίσει άλλες δυο όψεις, αλλά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θέματα που αφορούν στην υγεία, τα θέματα της παιδείας, το περιβάλλον, αλλά και το εργασιακό, θα μας προβληματίσουν περισσότερο.

Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας. Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να κάνουμε μια πιο αυστηρή δίαιτα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη, δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται, χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση.

Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ