Η Emily Ratajkowski κατηγορεί τον τραγουδιστή Robin Thicke για σεξουαλική παρενόχληση: «Ένιωσα ταπείνωση»

«Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν επιστρέφω ξανά στο πλατό»

Το supermodel Emily Ratajkowski ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον τραγουδιστή Robin Thicke, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του video clip Blurred Lines, το 2013.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το επερχόμενο βιβλίο της με τίτλο «My Body» - δημοσιεύματα του οποίου κοινοποιήθηκαν στην εφημερίδα  Sunday Times.

Ειδικότερα η 30χρονη καλλονή ισχυρίζεται ότι ο 44χρονος μουσικός ήταν μεθυσμένος και πως της έπιασε το στήθος, χωρίς την συγκατάθεσή της. «Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. 

Ήταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτις σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν εντάξει. Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: "Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα. Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν επιστρέφω ξανά στο πλατό"». 

Το μοντέλο είπε επίσης, σύμφωνα με το BBC, ότι αισθάνθηκε «ταπείνωση».  Σημειώνεται ότι η Ratajkowski εμφανίστηκε στο βίντεο μαζί με τον Thicke, τον τραγουδιστή Pharrell Williams και τον ράπερ TI.

Η σκηνοθέτης του βίντεο, Νταϊάν Μαρτέλ, δήλωσε στους Sunday Times ότι θυμάται το φερόμενο περιστατικό. «Θυμάμαι τη στιγμή που έπιασε το στήθος της. Στεκόταν πίσω της». Ακόμα φέρεται να δήλωσε ότι ο Thicke ζήτησε συγγνώμη αργότερα.

Η εμπειρία της αυτή στο στούντιο του Λος Άντζελες έκανε το μοντέλο να αισθανθεί «γυμνό για πρώτη φορά εκείνη τη μέρα», αναφέρει ακόμα το δημοσίευσμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το Page Six. «Δεν αντέδρασα - όχι πραγματικά, όχι όπως θα έπρεπε» φέρεται να δηλώνει η 30χρονη Emrata, που τον Μάρτιο του 2021, έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Τον Ιούλιου του 2020 το supermodel είχε ισχυριστεί ότι ο φωτογράφος Jonathan Leder της επιτέθηκε σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης που είχαν κάνει στο σπίτι του το 2012.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ωστόσο η ίδια η Ratajkowski, σε άρθρο της στο New York Magazine, είχε περιγράψει τα όσα έγιναν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της.

Τότε είχε κλείσει μια δουλειά άνευ αμοιβής για ένα περιοδικό ονόματι Darius, που περιλάμβανε τη διανυκτέρευσή της στον χώρο της φωτογράφισης. Μετά το shooting με τα εσώρουχα ο Leder της ζήτησε να την τραβήξει γυμνή.

 «Αμέσως μόλις έβγαλα τα ρούχα μου, ένα κομμάτι μου αποσυνδέθηκε από όσα συνέβαιναν. Άρχισα να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου, βλέποντάς με να σκαρφαλώνω στο κρεβάτι» έγραψε μεταξύ άλλων στο άρθρο της προσθέτοντας ακόμα ότι:

«Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν. Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. 

Έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ