Πύρρος Δήμας: Συγκινεί στην πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό της μαμάς του - «Πολλές φορές την σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα...» (φωτό)

«Καλό ταξίδι μαμά»

Ο Πύρρος Δήμας συγκίνησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του Ελυεθρίας, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η κηδεία της έγινε χθες στην Χιμάρα και ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στα social media.

«Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα.

Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου.

Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα» έγραψε στο post, ενώ στη φωτογραφία τον βλέπουμε να φοράει την στρατιωτική του στολή και την μητέρα του να στέκει δίπλα του περήφανη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πύρρος Δήμας, πριν τρια χρόνια είχε βιώσει άλλη μια τραγική απώλεια, αφού είχε «χάσει» την σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ