Η Σίλια Κριθαριώτη σε ένα ανέμελο στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο - πάνω στο ταχύπλοο, έξω από το Portofino

«Σε ευχαριστώ για τα 20 χρόνια αφοσίωσης»

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύζυγο Νίκο Τσάκο, δημοσίευσε στο Instagram η Σήλια Κριθαριώτη.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας κρατάει την προσωπική της ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με την οικογένειά της.

Ωστόσο τώρα, με αφορμή την επέτειό τους, έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της ένα ανέμελο κλικ από τις διακοπές τους.

Ξαπλωμένοι και οι δύο πάνω σε ένα ταχύπλοο, λίγο έξω από το Portofino, στην Ιταλία απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στον ήλιο.

«Σε ευχαριστώ για τα 20 χρόνια αφοσίωσης, στοργής, πάθους και αγάπης» έγραψε στο post της για τον εφοπλιστή, με τον οποίο είναι παντρεμένοι 20 χρόνια και ζευγάρι εδώ και 26 χρόνια!

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι έχει τρία παιδιά: Τον Παναγιώτη ( 2002) και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ ( 2006).

Τον περασμένο Μάιο η Σίλια Κριθαριώτη είχε αναρτήσει και πάλι καλοκαιρινή τους φωτογραφία κάνοντας μια σπάνια, δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο.

Στην εικόνα οι δυο τους ήταν επίσης ξαπλωμένοι σε ένα γιοτ, ενώ κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. «Σε ευχαριστώ που μου κρατάς σφιχτά το χέρι, εδώ και 26 χρόνια» είχε γράψει στο post.

Ποιος είναι ο Νίκος Τσάκος

Ο Νίκος Τσάκος, γιος του εφοπλιστή καπετάνιου Παναγιώτη Τσάκου γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Κατάγεται από παραδοσιακή ναυτική οικογένεια των Καρδαμύλων της Χίου. Το 2013,  σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη από βόμβα στο σπίτι του στην Ακρόπολη.

Θρήνος και ένα τεράστιο «γιατί» στην οικογένεια Τσάκου ξεκίνησε το 2010. Η αδερφή του εφοπλιστή και νύφη της Σήλιας Κριθαριώτη, η Μαρία Τσάκου βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο μεγάλου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης εξαιτίας ενός ανευρύσματος στην καρδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ