Η Χίλαρι Κλίντον σε πολύ τρυφερή αγκαλιά με τον Μπάρακ Ομπάμα - Γιατί δεν θα "ζηλέψει" η Μισέλ τις "αγαπημένες Ομπάμα αναμνήσεις"; (φώτο)

Το νέο "Προεδρικό Κέντρο Ομπάμα" η αιτία της τρυφερής ανάρτησης με τις αγαπημένες "Ομπάμα αναμνήσεις"

Προεδρική φωτογραφία με τα όλα της. Η σύζυγος του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α, Μπιλ Κλίντον , Χίλαρι στην αγκαλιά του επίσης πρώην πλανητάρχη, Μπάρακ Ομπάμα.

Η Χίλαρι Κλίντον ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Την βλέπουμε με κλειστά τα μάτια και ένα χαμόγελο ευτυχίας, στην αγκαλιά του Μπάρακ Ομπάμα που επίσης δείχνει πολύ συγκινημένος.

Η Μισέλ Ομπάμα δεν έχει κανέναν λόγο να "ζηλέψει" , καθώς η ανάρτηση έγινε για να εκθειάσει την ανθρωπιστική και κοινωνική δράση του ζεύγους Ομπάμα.

Έχω πολλές αγαπημένες "Ομπάμα αναμνήσεις". Αλλά υπάρχει κάτι που είναι πάνω από όλες.

Συγχαρητήρια στον Μπάρακ Ομπάμα  και στην Μισέλ Ομπάμα  για την πρωτοπορία αυτή την εβδομάδα στο Obama Presidential Center  - ένα μέρος που θα συνεχίζει να εμπνείει και να ενδυναμώνει  την επόμενη γενιά ηγετών με το @obamafoundation., έγραψε στη λεζάντα.

 

 

Η ανάρτηση της Χίλαρι Κλίντον αναφέρεται στην δημιουργία του Obama Presidential Center , που ανακοινώθηκε πρίν από δύο μέρες.

Αφού ανακοίνωσαν για πρώτη φορά την πρόθεσή τους να χτίσουν το Προεδρικό Κέντρο Ομπάμα στη νότια πλευρά του Σικάγο το 2015, μετά από εθνικό διαγωνισμό μεταξύ άλλων πόλεων που υπέβαλαν προσφορά για το έργο, ο  πρώην Πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα συναντήθηκαν με τον Κυβερνήτη Πρίτζκερ και τον Δήμαρχο Λάιτφουτ σε μια επίσημη τελετή θεμελίωσης, που σηματοδοτεί την αναμενόμενη για πολύ καιρό  έναρξη της κατασκευής του Κέντρου.

 

 

"Το Προεδρικό Κέντρο Ομπάμα θα είναι το κορυφαίο όργανο στον κόσμο για την δημιουργία νέων ηγετών  σε όλους τους τομείς, σε όλους τους κλάδους και ναι, σε όλο το πολιτικό φάσμα", δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα.

 

 

"Μια πανεπιστημιούπολη, ακριβώς εδώ στη Νότια πλευρά, όπου θα εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά ηγετών όχι μόνο στην κυβέρνηση και στο δημόσιο τομέα, αλλά ηγέτες που θέλουν να ξεκινήσουν επιχειρήσεις και να διευθύνουν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και να έχουν κοινωνική συνείδηση ​​με αποτελεσματικό τρόπο", συνέχισε.

 

 

Το Obama Presidential Center καταλαμβάνει 19,3 από τα 550 στρέμματα τουι Jackson Park, και αναμένεται να φέρει τη νότια πλευρά του Σικάγο στο προσκήνιο σε παγκόσμια κλίμακα και να συμβάλει πολύ στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής , καθώς θα φέρνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο και έτσι θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο τα καταστήματα, τα εστιατόρια και οι πολιτιστικοί χώροι της περιοχής.

 

 

Το Κέντρο αναμένεται να αναπτύξει οικονομική δραστηριότητα που φτάνει στα  3,1 δισεκατομμύρια δολάρια, να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και να λειτουργήσει ως καταλύτης που προσελκύει άλλες επενδύσεις στην ιστορικά ανεπαρκώς αναπτυγμένη επενδυτικά  κοινότητα.

 

 

Η κατασκευή του κέντρου αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025. Μόλις ολοκληρωθεί θα περιλαμβάνει ένα προεδρικό μουσείο, ένα κτήριο φόρουμ με κοινόχρηστο χώρο, ένα υποκατάστημα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Σικάγου και ένα αθλητικό κέντρο, αναφέρει το The Pink Report News.

 

 

Οι γύρω χώροι θα περιλαμβάνουν λαχανόκηπο, που θυμίζει τον λαχανόκηπο της Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, πίστες για έλκηθρα, παιδικές χαρές για παιδιά και ανοιχτό χώρο για εκδηλώσεις της κοινότητας, όπως αγορές αγροτών, οικογενειακές συναντήσεις και πικνίκ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ