All Star Cast στο επετειακό ντεφιλέ - υπερπαραγωγή του Balmain -Naomi & Carla Bruni με υπέροχα ρούχα σε ένα φαντασμαγορικό show (φώτο-βίντεο)

Ο Olivier Rousteing γιόρτασε τα 10 χρόνια του στον οίκο με ένα show που θα αφήσει εποχή

Από τα πρώτα λεπτά της επίδειξης του Balmain, ήταν εμφανές το τι θα συμβεί. Κατά τη διάρκεια ενός αφιερώματος η φωνή της  Beyoncé ακούστηκε από τα μεγάφωνα του   La Seine Musicale του Παρισιού,για να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός φαντασμαγορικού Show, που παρουσίαζε την συλλογή "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022.

FashionNetwork.com - Instagram

Ο Olivier Rousteing, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, γιόρτασε τη δεκαετή πορεία του στο τιμόνι του brand με ένα ντεφιλέ υπερπαραγωγή. 


Η Beyoncé, μεγάλη fan του brand και πιστή φίλη του Rousteing, άνοιξε το show με μία ηχογραφημένη αφιέρωση επαινώντας το σπουδαίο σχεδιαστικό του ταλέντο.


Μέχρι την τελευταία στιγμή στο κοινό πλανιόταν η ερώτηση: "Θα έρθει, δεν θα έρθει"; Τελικά η μεγάλη τραγουδίστρια δεν εμφανίκστηκε στην επίδειξη αλλά έστειλε το μήνυμα της.


Μια επίδειξη που κράτησε δύο μέρες, μια μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής.

FashionNetwork.com - Instagram

Η επίδειξη "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022 συγκέντρωσε στην πασαρέλα του Balmain, μεγάλες σταρ.

Για τα δέκα χρόνια του στον οίκο ο Olivier Rousteing προσπαθεί να δώσει νέα πνοή στους κωδικούς Balmain, ενισχύοντας παράλληλα την εξαιρετική τεχνογνωσία.

FashionNetwork.com - Instagram

FashionNetwork.com - Instagram

FashionNetwork.com - Instagram

Παρουσίασε signature κομμάτια που θα αφήσουν εποχή . Ανάμεσα τους το κεντημένο με μαργαριτάρια και ανάγλυφο λουλούδι, φόρεμα που φόρεσε η Carla Bruni , αλλά και μια σειρά από κομμάτια bondage-effect και άλλες βασικές λεπτομέρειες του οίκου όπως κουμπιά μενταγιόν και χρυσές αλυσίδες.

Carla Bruni - Instagram

FashionNetwork.com - Instagram

Το All Star Cast

Για την παρουσίαση της συλλογής "Άνοιξη καλοκαίρι 2022 " ο Olivier Rousteing, παρουσίασε στην πασαρέλα ένα "στρατό" από σταρ.

Το "All Star" cast που φόρεσε τα ρούχα του οίκου, στις δύο μέρες που κράτησε η παρουσίαση της συλλογής περιλαμβάνει τις Adut Akech, Nora Attal, Precious Lee, Imaan Hammam και Alva Claire, καθώς και μια σειρά διάσημων supermodels, αναφέρει η γαλλική Vogue.

H δεύτερη μέρα της επίδειξης άνοιξε με την Naomi και έκλεισε με την Carla Bruni που συνοδευόταν από τις Milla Jovovich, Cindy Bruna  και Natalia Vodianova.

Τα υπέροχα ρούχα

Ο Olivier Rousteing,, που το 2020 υπέστη σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή των χεριών ύστερα από την έκρηξη ενός τζακιού, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας του με φρικτούς πόνους στην απομόνωση.

Ως εκ τούτου η συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη 29/9, στο La Seine Musicale του Παρισιού, αποτέλεσε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο κεντρική θέση κατείχε η έννοια της ελευθερίας

Οι όγκοι είναι XXL, τα πιο βασικά σχήματα επανεξετάζονται και ενισχύονται με στρατηγικά τοποθετημένες κοπές, τα φορέματα γίνονται εντυπωσιακά και τα υπερμεγέθη σακάκια θυμίζουν πολυτελή μπουρνούζια ή κουβέρτες διπλωμένες σαν πολύτιμα και προστατευτικά origami.

Η παλέτα είναι ουδέτερη, όπως συμβαίνει συχνά στην πασαρέλα του Balmain με λευκό, μπεζ, μαύρο και μερικές πινελιές χρυσού που εισάγονται με κέντημα ή πλεκτά, ενώ τα υλικά είναι πλούσια, από μασίφ δέρμα έως μαλακό μαλλί , ζακάρ με αντανακλάσεις σατέν,αναφέρει το γαλλικό Elle.

Από τη συλλογή δεν έλειπαν νοσταλγικές πινελιές που θύμισαν άλλες επιδείξεις του οίκου, στις πασαρέλες του 2012 και 2013.

Όλη η συλλογή αποτέλεσε ένα αφιέρωμα στην ποπ κουλτούρα των 00s, με κορυφαία top models, από την Carla Bruni και τη Natalia Vodianova μέχρι την Adut Akech και τη Lara Stone, να γεμίζουν την πασαρέλα.

Τα ψηλόμεσα κορμάκια με δερμάτινες και χρυσές λεπτομέρειες και τα pelvic cut-outs σε παντελόνια, φούστες και φορέματα πρόσθεσαν έναν θυληκό και σέξι τόνο στο γενικότερο κλίμα αισθησιασμού της συλλογής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ