Ο Σπύρος Σούλης & τα πανεύκολα DIY του: Αυτή την εκπληκτική και στιλάτη διακοσμητική σκάλα

Φτιάξτε την και εσείς και δώστε άλλον αέρα διακόσμησης στο σπίτι σας..

Οι σκάλες εξυπηρετούν δύο σκοπούς. Αφενός υπάρχουν για να σας στηρίξουν όταν θέλετε να σκαρφαλώσετε και αφετέρου χρησιμοποιούνται για να υποστηρίξουν τη διακόσμηση στο σπίτι σας και να φιλοξενήσουν περιοδικά, πετσέτες ή όποιο άλλο διακοσμητικό αντικείμενο προτιμάτε και σας αρέσει.

Θα σας δείξουμε, λοιπόν, πως μπορείτε να φτιάξετε την δική σας DIY σκάλα από χαλκοσωλήνες, η οποία θα δώσει ύψος, κομψότητα και λειτουργικότητα στον χώρο σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 6 κομμάτια χαλκοσωλήνα 50 εκ, διαμέτρου 1,8 εκ
  • 14 κομμάτια χαλκοσωλήνα 20 εκ, διαμέτρου 1,8 εκ
  • 12 ταφ θηλυκά χαλκοσωλήνα, διαμέτρου 1.8 εκ
  • 4 τάπες θηλυκές χαλκοσωλήνα, διαμέτρου 1,8 εκ

Θα χρειαστείτε χαλκοσωλήνες σε διάφορα μεγέθη.

Ξεκινήστε τοποθετώντας τα ταφ στους χαλκοσωλήνες των 50 εκ. Τα κομμάτια αυτά θα λειτουργήσουν στη συνέχεια ως τα «σκαλιά» της σκάλας σας. Αν παρατηρήσετε πως δεν είναι στέρεη η σύνδεση, μπορείτε να την ενισχύσετε με κόλλα κατάλληλη για το υλικό σας.

Τοποθετήστε τα ταφ στους χαλκοσωλήνες των 50 εκ.

Στη συνέχεια τοποθετήστε τα κομμάτια των 20 εκ στις εσοχές του ταφ που περισσεύουν για να σχηματιστεί η σκάλα σας. Θα υπάρχουν 7 τέτοια κομμάτια σε κάθε πλευρά της σκάλας.

Τοποθετήστε τα κομμάτια των 20 εκ στις εσοχές του ταφ.

Τέλος, βάλτε τις τάπες στα πόδια της σκάλας. Μπορείτε και εδώ να χρησιμοποιήσετε κόλλα για να είστε σίγουροι πως θα είναι απόλυτα στέρεη η κατασκευή σας.

Βάλτε τις τάπες στα πόδια της σκάλας.

Όταν είναι έτοιμη η σκάλα σας, σηκώστε τη και τοποθετήστε τη σε όποιο σημείο του σπιτιού σας θέλετε, πάνω σε κάποιο τοίχο. Αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια και ανησυχείτε μήπως πέσει, μπορείτε να την στερεώσετε στον τοίχο με μικρούς γάντζους αναφέρει το Spirossoulis.

Βάλτε τις κουβέρτες, τις πετσέτες, τα ρούχα, τα περιοδικά σας ή απλά διακοσμήστε τη με φωτάκια για να προσθέσετε μια ευχάριστη διακοσμητική νότα στον χώρο σας.

Μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτήν όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ