Θετικός στον Κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Χουσεΐν της Ιορδανίας - Σε καραντίνα η βασίλισσα Ράνια & ο βασιλιάς Αμπντάλα (φώτο-βίντεο)

Το παλάτι  της Ιορδανίας ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Χουσεΐν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 το βράδυ της Δευτέρας.  Η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς ’Αμπντάλα Β΄ μπήκαν σε καραντίνα, παρότι βρέθηκαν αρνητικοί στο τεστ.

 Ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος του βασιλιά της Ιορδανίας  μπήκε στις τάξεις των γαλαζοαίματων που νόσησαν από  Κορωνοϊό το βράδυ της Δευτέρας, την ημέρα των 25ων γενεθλίων της μικρότερης αδερφής του πριγκίπισσας  Iman.

 

 

Στην ανακοίνωση του παλατιού αναφέρεται  ο 27χρονος πρίγκιπας  "υποβλήθηκε στη συνηθισμένη εξέταση που γίνεται  σύμφωνα με τους κανονισμούς που ακολουθούνται στο βασίλειο" .

 

 

Η ανακοίνωση είναι καθησυχαστική για την υγεία του πρίγκιπα: «Ο διάδοχος πρίγκιπας Αλ Χουσεΐν παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, αλλά κατά τα άλλα η υγεία του είναι πολύ καλή».

Οι γονείς του πρίγκιπα , ο βασιλιάς Αμπντάλα Β  και η βασίλισσα Ράνια, από την πλευρά τους, βρέθηκαν αρνητικοί.

 

 

Ωστόσο, μετά το πρωτόκολλο που καθιερώθηκε στο βασίλειο σε περίπτωση έκθεσης στον Covid-19 από εμβολιασμένα άτομα, τέθηκαν σε καραντίνα για περίοδο πέντε ημερών.

 

 

Ο διάδοχος πρίγκιπας Χουσεΐν εμβολιάστηκε στις αρχές του 2021

 

 

Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χουσεΐν είχε εμβολιαστεί νωρίτερα φέτος.

 

 

Το Παλάτι είχε πράγματι δημοσιεύσει, στις 14 Ιανουαρίου, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται  να λαμβάνει την πρώτη του δόση, την ίδια στιγμή με , τον πατέρα του και το θείο του, πρίγκιπα Χασάν, που είναι οι νεότεροι από τα δύο αδέλφια του αείμνηστου Βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας, αναφέρει η Paris Match.

 

 

Με αυτή την επικοινωνία, ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β  θέλησε να αποτελέσει παράδειγμα για τους υπηκόους του και να τους ενθαρρύνει να εμβολιαστούν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ