Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Aπό το απόγευμα και μετά τα πράγματα αποκτούν μια ξαφνική αίσθηση έντασης ή μπορεί να αντιμετωπίσουμε απρόοπτα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας..

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο του Καρκίνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μέχρι το απόγευμα είναι πιο ήπια η επιρροή της, καθώς σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Έτσι, είναι πιο βοηθητική για τις σχέσεις μας, αλλά και για να βρούμε λύσεις σε καθημερινό επίπεδο.

Όμως από το απόγευμα και μετά τα πράγματα αποκτούν μια ξαφνική αίσθηση έντασης ή μπορεί να αντιμετωπίσουμε απρόοπτα, καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί τις βραδινές ώρες, ώστε να μην φανείτε πιεστικοί προς τους άλλους, αλλά και στις αντιδράσεις σας σε πιέσεις άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας συναντά σε απαιτητικές όψεις τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή τις απογευματινές ώρες και δημιουργεί μεγαλύτερη συναισθηματική ένταση ή και τάση για βιασύνη. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε, ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια απαιτητική κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ η μέρα ξεκινά σε όμορφο κλίμα, στην πορεία οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να προκαλέσουν τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις, κυρίως στον χώρο εργασίας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μέσα στον τομέα των οικονομικών και μπορεί να σας βάλει σε πειρασμούς εξόδων. Αν τα αντέχει η τσέπη σας όλα καλά, αλλά αν δεν τα αντέχει τότε προστατευτείτε από τη μανία να κάνετε περιττά ψώνια. Ακόμη, αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών, διότι δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και αγορές που μπορεί να κάνετε τώρα, να τις μετανιώσετε για οποιονδήποτε λόγο μετά. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ