Το "έλα να δεις" στην τηλεθέαση : "Άγριες Μέλισσες" & "Σασμός" μάχη για την κορυφή - Ακολουθεί η "Γη της Ελιάς" - Πεσμένα τα reality

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των "Άγριων Μελισσών" έδωσε τα πολυπόθητα υψηλά νούμερα στον ANT1 , αλλά φέτος η δημοφιλής σειρά έχει έναν ισχυρό αντίπαλο.

Σε καυτό πεδίο μάχης μετατράπηκε η Prime time ζώνη για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι νέες φιλόδοξες σειρές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των καναλιών (βλ. Σασμός και η Γη της Ελιάς),  διεκδικούν μεγάλο κομμάτι στην πίτα της τηλεθέασης, ενώ οι "Άγριες Μέλισσες" επιθυμούν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Το " παιχνίδι" στις προτιμήσεις των τηλεθεατών φαίνεται να το κερδίζει η μυθοπλασία ενώ τα reality εμφανίζονται πεσμένα.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των "Άγριων Μελισσών" έδωσε τα πολυπόθητα υψηλά νούμερα στον ANT1 , αλλά φέτος η δημοφιλής σειρά έχει έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ο "Σασμός" του Alpha, που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τις ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Η μάχη για την κορυφή αναμένεται σκληρή.

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen,  το βράδυ της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου με την επιστροφή της σειράς Άγριες Μέλισσες. 

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Άγριες Μέλισσες – 25,8%

Σασμός – 25,3%

Γη της Ελιάς – 21,6%

GNTM – 12,4%

Game of Chefs – 7,7%

Σε ξένα χέρια – 4%

Top Chef – 3,8%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άγριες Μέλισσες – 26,4%

Σασμός – 26,1%

GNTM – 18,5%

Γη της Ελιάς – 15,3%

Game of Chefs – 8,2%

Σε ξένα χέρια – 2,9%

Top Chef – 2,3%

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ