Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το νυφικό μου κόστισε 100 ευρώ και τα παπούτσια 20, ήταν το πρώτο που δοκίμασα» (βίντεο)

Μια νύφη δεν χρειάζεται να καταξοδευτεί για να είναι εντυπωασιακή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και απέξει, με τα όσα είπε ότι μια νύφη δεν χρειάζεται να καταξοδευτεί για να είναι εντυπωασιακή την ημέρα του γάμου της.

Ειδικότερα η ηθοποιός μιλώντας στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φόρεμά της, αλλά και στα γαμήλια παπούτσια της.

«Δεν έψαχνα κάποιον να παντρευτώ, κάτι συνέβη και στους δυο (...) Το νυφικό μου κόστισε 100 ευρώ και τα παπούτσια 20 ευρώ. Μέναμε στου Ψυρρή τότε και έκανα μία βόλτ, είπα θα βρω κάτι. Ήταν το πρώτο που δοκίμασα» είπε.

Ακόμα ανφέρθηκε στον κόσμο του θέατρου και στις «κλίκες» με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι «είμαι περήφανη που δεν έχω υπάρξει σε κλίκα και δεν έχω διασυνδέσεις» σημείωσε αναφερόμενη σε συναδέλφους της που «έχουν κάνει καριέρα χάρη στις δημόσιες σχέσεις».

Ακόμα τόνισε ότι «αισθάνομαι άσχημα που πολλοί εκμεταλλεύονται την εξουσία. Δεν σοκαρίστηκα, είναι πράγματα που συμβαίνουν,. Δεν ξέρεις την έκτασή τους αλλά έχεις ακούσει ιστορίες».

 

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε πριν 8 περίπου χρόνια τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ