Η Κέιτ Μίντλετον μάγεψε στην πρεμιέρα του James Bond με την ολόχρυση τουαλέτα της: Το σχόλιο του 007 στην εντυπωσιακή Δούκισσα (φωτό & βίντεο)

Βασιλική αίγλη στην προβολή της νέας ταινίας του 007

Η Κέιτ Μίντλετον «έκλεψε» την παράσταση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond «No Time to Die», που πέρα από την κινηματογραφική λάμψη, χαρακτηρίστηκε και από την βασιλική αίγλη.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα βρέθηκαν την Τρίτη (28/9) στην προβολή, ως επίτιμοι καλεσμένοι και σίγουρα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. 

Photo:  EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Photo:  EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Κέιτ φορούσε μια ένα υπέροχο cape dress από την Jenny Packham, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια της εταιρίας O’Nitaa. Τέλος είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν περιποιημένο, χαμηλό κότσο.

Ακόμα και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ «θαμπώθηκε» από την Δούκισσα που έλαμπε μέσα στο αστραφτερό φόρεμά της, λέγοντάς της «δείχνετε υπέροχη!» (αγγ: You look jolly lovely).

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος είχαν επιλέξει για την περίσταση μαύρα σμόκιν με παπιγιόν, ενώ η Δούκισσα της Κορνουάλης μια γαλάζια τουαλέτα κεντημένη με κρύσταλλα.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνομίλησαν με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ενώ σχετικά βίντεο και φωτογραφίες έχουν δημοσιευτεί στις επίσημες σελίδες τους στα στα social media.

Φωτογραφίες: Instagram/clarencehouse

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο James Bond, είναι ο πιο διάσημος Βρετανός πράκτορας και δεν είναι η πρώτη φορά που οι British royals βρίσκονται σε πρεμιέρα του 007. 

Να σημειωθεί ότι ηπροβολή του "No Time To Die", της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον James Bond και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο έκλεισαν, λόγω της πανδημίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ