Στη μόδα τα ογκώδη μανίκια: Οι stars τα φοράνε για εντυπώσεις σε κόκκινα χαλιά - Lady Gaga, Adele, Sarah Jessica Parker, σε ώμους υπερπαραγωγή (φωτό)

Το εξτραβαγκάντ στοιχείο έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα

Ο όγκος είναι κάτι που δεν χρειάζεται να φοβόμαστε πια, με τις stars να φορούν σε εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί, δημιουργίες με φουσκωτά μανίκια και να εντυπωσιάζουν.

Άλλωστε μετά την καραντίνα η ανάγκη για χαρά και ελευθερία είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ και οι διάσημες κυρίες φαίνεται να το διασκεδάζουν και με το παραπάνω, τουλάχιστον όσον αφορά το ντύσιμό τους. Το εξτραβαγκάντ στοιχείο λοιπόν έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα με την υπέροχη μορφή των statement ώμων.

Ήδη η Adele κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την Schiaparelli Haute Couture, τουλαέτα που φόρεσε στον γάμο του Αμερικάνου μπασκετμπολίστα Antony Davis. 

Το μαύρο φόρεμά της είχε μεγάλα μανίκια σε λευκό χρώμα, που ήταν λες και σχημάτιζαν δύο τριαντάφυλλα στο στήθος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Ήταν μια εμφάνιση, που όπως θα σημειώσει η Daily Mail, την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney. Και η 33χρονη τραγουδίστρια δεν ήταν η μόνη που φόρεσε κάτι ανάλογο, αφού είδαμε και άλλες διάσημες κυρίες να απογειώνουν outfits με ογκώδη μανίκια.

Σε ένα Gala στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι ογκώδεις ώμοι της Lady Gaga είχαν περισσότερο ύφασμα από το βελούδινο φόρεμά της. Ήταν επίσης μια δημιουργία του οίκου Schiaparelli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaga Daily (@gagadaily)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 李玟志 (@wcl103)

Το top model Karlie Kloss πάλι έμοιαζε λες και μόλις είχε φύγει από τα γυρίσματα της «Δυναστείας» με το κατακόκκινο Carolina Herrera φόρεμα της, στο φετινό Met Gala. Για την ιστορία χρειάστηκαν 25 μέτρα μετάξι για να δημιουργηθεί το ρούχο, με τα ανθισμένα μεταξωτά τριαντάφυλλα.

Και η ηθοποιός Sarah Paulson όμως επέλεξε επίσης ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε κόκκινο χρώμα, από το ίδιο brand, για την εμφάνισή της στα βραβεία Emmy.

 

Φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε απέξω την Sarah Jessiva Parker με την υπέροχη φούξια  Zac Posen τουαλέτα που φόρεσε στο New York Ballet gala. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ