Ο Βρεττός Βρεττάκος έντυσε την Άννα Βίσση στο Μόντε Κάρλο: Κρύσταλλα swarovski για την Ελληνίδα ροκ πριγκίπισσα του τραγουδιού (φωτό & βίντεο)

Άντλησε έμπνευση από θρύλους της ροκ μουσικής σκηνής

Η Άννα Βίσση ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο και μάγεψε όσους βρέθηκαν στη συναυλία για να την απολαύσουν.

Η Ελληνίδα «ροκ πριγκίπισσα» του τραγουδιού, χόρεψε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, τραγούδησε με τον Αντώνη Ρέμο και έκανε το κοινό να παραμιλά!

Την σταρ έντυσε ο μοναδικός Βρετττός Βρεττάκος, ο Έλληνας σχεδιαστής που έχει συνεργαστεί και που έχει φτιάξει outfits για τις μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες της showbiz.

Ανάμεσά τους ονόματα όπως η Beyonce,  η Jennifer Lopez και η Rita Ora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Για την συναυλία της Άννας Βίσση ο διάσημος σχεδιαστής μόδας άντλησε έμπνευση από θρύλους της ροκ μουσικής σκηνής όπως η Janis Joplin, ο David Bowie και η Grace Jones.

Ήταν ένα glam rock σύνολο που αποτελούνταν από ένα ολοκέντητο σακάκι με αστραφτερά κρόσια και ένα τιρκουάζ bodysuit διακοσμημένο με 230.000 κρύσταλλα swarovski.

Το outfit, ήταν custom-made, κάτι που σημαίνει ότι φτιάχτηκε αποκλειστικά για την Άννα Βίσση και την εμφάνισή της στο Salle des Etoiles Sporting, στο Μονακό.

Το αποτέλεσμα απλά υπέροχο αφού τα κρύσταλλα αντανακλάσουν στα φώτα της σκηνής που φωτίστηκε στα χρώματα της Ελλάδας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ