''Άγρια Δύση'' η Θεσσαλονίκη: Τα βίαια επεισόδια έξω από σχολείο - Τα μαχαιρώματα, οι κουκούλες & οι ξυλοδαρμοί (φωτό - βίντεο)

 

Ένας τραυματίας από τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες μαθητών για τα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα το πρωί σε ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, που είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος ένας 20χρονος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Με μαχαίρια, καδρόνια και άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολεμοφόδια, ήταν εξοπλισμένοι η ομάδα περίπου 40 μαθητών του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιτέθηκαν στους φοιτητές που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε προηγηθεί και άλλο επεισόδιο με μαθητές και μέλη φοιτητικών συλλόγων που μοίραζαν ανακοινώσεις, όταν οι πρώτοι τους επιτέθηκαν και πάλι.

“Παιδιά του σχολείου, φασίστες, πήγαν από πίσω ξύλα και διάφορα, έβαλαν κουκούλες και άρχισαν να μαχαιρώνουν και να χτυπούν άσχημα πολύ κόσμο”, καταγγέλλει μαθήτρια που ήταν αυτόπτης μάρτυρας των όσων διαδραματίστηκαν νωρίτερα.

Τα άτομα είναι ανήλικα ενώ, όπως αναφέρει η μαθήτρια τα ξύλα και τα αντικείμενα που εκτόξευαν πέρασαν δίπλα από το κεφάλι της, ενώ αναφέρει ότι τραυματίστηκαν αρκετά άτομα.

“Είδα παιδιά να έχουν στο κεφάλι τους αίματα”, είπε.

Μιλώντας για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, η μαθήτρια τονίζει ότι οι φοιτητές που μοίραζαν έντυπο υλικό έξω από τον χώρο του σχολείου δέχθηκαν επίθεση για τα πιστεύω τους αναφέρει ο  Στράτος Λούβαρης στο Grtimes.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι μαθητές που προκάλεσαν τα επεισόδια επέστρεψαν στη συνέχεια στο σχολείο το οποίο χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές από την ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ