Αντζελίνα Τζολί - Weekend: Kι' άλλο ραντεβουδάκι πυροδότησε τις φήμες για νέο έρωτα στο Χόλιγουντ - Που δείπνησαν (φωτό)

Mήπως ένας νέος έρωτας γεννιέται; 

Εκείνη 46, εκείνος 31. Τι κι αν έχουν 15 χρόνια διαφορά; Eδώ και κάποιους μήνες  οργιάζουν οι φήμες ότι, η πρώην σύζυγος του Μπραντ ΠιτΑντζελίνα Τζολί, βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή The Weekend.

 

 

Toν περασμένο Ιούλιο οι δύο τουε εθεάθησαν στο ιταλικό εστιατόριο «Giorgio Baldi» της Σάντα Μόνικα. Οι δυο τους κάθισαν αρκετές ώρες στο ιταλικό εστιατόριο όπου συχνάζουν πολλές διασημότητες δίνοντας «τροφή» στα ΜΜΕ.

 

 

Το ίδιο συνέβη για άλλη μια φορα, πυροδοτώντας τις φήμες περί σχέσης. Οι δυο τους εθεάθησαν ξανά μαζί, στη Σάντα Μόνικα, όπου και δείπνησαν πάλι σε ιταλικό εστιατόριο.

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ηθοποιός και ο ράπερ έμειναν στο εστιατόριο για περίπου τρεις ώρες, ενώ ζήτησαν επιπλέον από τον υπεύθυνο του εστιατορίου να καθίσουν σε έναν πιο ιδιωτικό χώρο, όπου δεν θα γίνονταν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.

 

 

 

 

Έφτασαν χωριστά στο εστιατόριο όμως δεν γλύτωσαν από τους φωτογράφους που τους έπιασαν  να φεύγουν μαζί από το μαγαζί και φέρεται να μπήκαν σε ένα μαύρο SUV που περίμενε.

Αυτό είναι το τρίτο ραντεβού και όλοι μιλούν για έναν νέο κρυφό έρωτα στο Χόλιγουντ. Παρόλα αυτά οι δυό του δεν έχουν κάνει ακόμα καμία δήλωση.... 

Η Αντζελίνα έκανε ένα total black outfit, ενώ επέλεξε ένα εντυπωσιακό μακρύ παλτό, ενώ η τσάντα από τον Οίκο Saint Laurent ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ίδιο και ο ράπερ, επέλεξε ένα μαύτο τζιν παντελόνι και μαύρο puffer jacket για την έξοδό του με την σταρ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ