H πριγκίπισσα Μαρία - Άστριντ του Λιχτενστάιν παντρεύτηκε - O γάμος με τον Αμερικάνο Κροίσο - το παραμυθένιο νυφικό & η εντυπωσιακή τιάρα του 1870 (φώτο-βίντεο)

Είναι ο δεύτερος βασιλικός γάμος στο Λιχτενστάιν, καθώς τρεις εβδομάδες νωρίτερα, παντρεύτηκε η αδερφή της Μαρί Αστρίντ ,  Μαρία Ανουντσιάτα του Λιχτενστάιν με τον επιχειρηματία Εμανουέλε Μουτσίνι στη Βιέννη.

Η πριγκίπισσα   Μαρί Άστριντ του Λιχτενστάιν,  κόρη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας του Λουξεμβούργου και του πρίγκιπα Νικολάου του Λιχτενστάιν, παντρεύτηκε σε μια όμορφη θρησκευτική τελετή στο Καπάλμπιο της Ιταλίας.

Είναι ο δεύτερος βασιλικός γάμος στο Λιχτενστάιν, καθώς τρεις εβδομάδες νωρίτερα, παντρεύτηκε η αδερφή της Μαρί Αστρίντ ,  Μαρία Ανουντσιάτα του Λιχτενστάιν με τον επιχειρηματία Εμανουέλε Μουτσίνι στη Βιέννη.

Οι γάμοι ακολουθούν ο ένας τον άλλο, στην οικογένεια της πριγκίπισσας Μαργαρίτας του Λουξεμβούργου και του πρίγκιπα Νικολάου του Λιχτενστάιν.

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά το γάμο της πριγκίπισσας Μαρίας Ανουνιτσάτα, της μεγαλύτερης από τις δύο κόρες τους, ήταν η σειρά της δεύτερης, της πριγκίπισσας Μαρί-Άστριντ, ηλικίας 34 ετών, να παντρευτεί, αυτό το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, παρουσία αρκετών μελών της βασιλικής οικογένειας. Στο γάμο παραβρέθηκιαν, η μεγάλη οικογένεια του δουκάτου του Λουξεμβούργου, η πριγκιπική οικογένεια του Λιχτενστάιν και η βασιλική οικογένεια του Βελγίου.

 Κι ενώ η Μαρία Ανουνιτσάτα είχε ενωθεί ενώπιον του Θεού και ανθρώπων με τον αγαπημένο της,  στο Schottenkirche (Εκκλησία της Σκωτίας) στην πόλη της Βιέννης στην Αυστρία, η θρησκευτική τελετή στην οποία η Μαρί Αστρίντ, είπε το «ναι» στον Αμερικανό Ralph Worthington πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία.

Τwitter - Royal World Thailand ?? @rwthofficial

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να τελέσει τον θρησκευτικό του γάμο στον καθεδρικό ναό του Orbetello, μια πόλη της Τοσκάνης στο Τυρρηνικό Πέλαγος, αναφέρει η Paris Match.

Η Μαρί Αστρίντ για το γάμο της με τον κληρονόμο της Metropolitan Oil,  Ραλφ Γουόρθινγκτον φόρεσε ένα παραμυθένιο νυφικό με με κεντημένα φύλλα σε όλο το μήκος του και V λαιμόκοψη.

Εντυπωσιακή λεπτομέρεια η τεράστια ουρά του νυφικού, την οποία χριεάστηκαν τέσσερα άτομα για να την κρατήσουν.

Η πρικγίπισσα φόρεσε μία πολύ επιβλητική τιάρα , η οποία είναι φτιαγμένη από μοτίβα αγιόκλημα με διαμάντια, ασήμι και χρυσό, χρονολογείται από τον 19ο αιώνα

Τwitter - Royal World Thailand ?? @rwthofficial

Το νυφικό look ολοκληρώθηκε με το επίσης πολύ μακρύ πέπλο.

 Η εντυπωσιακή τιάρα Kinsky Honeysuckle ήταν το γαμήλιο δώρο για την πριγκίπισσα Μαρία Χοσέφα του Λιχτενστάιν το 1870, αναφέρει το ισπανικό Vanity Fair.

Ο γαμπρός επέλεξε γκρι ριγέ παντελόνι, κρεμ γιλέκο, μαύρο σακάκι και σατέν πράσινη γραβάτα.

Τwitter - Royal World Thailand ?? @rwthofficial

Το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο στις γαμήλιες φωτογραφίες που τράβηξαν μπροστά από τον καθεδρικό ναό Ορμπετέλο, προτού αποχωρήσει με ένα κόκκινο κάμπριο που οδηγούσε ο γαμπρός, Ραλφ Γουόρθινγκτον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ