Εντυπωσιακό ζευγάρι μαμά - γιος: Elizabeth Hurley & Damian στο Milan Fashion Week - ημίγυμνος ο νεαρός, με ιλιγγιώδες ντεκολτέ η 56χρονη (φωτό & βίντεο)

Σε εκδήλωση του Versace

Η Elizabeth Hurley και ο γιος της Damian εντυπωσίασαν σε εκδήλωση του Versace, που έγινε στο πλαίσο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Η 56χρονη και ο 19χρονος φόρεσαν δημιουργίες από τον γνωστό οίκο μόδας, με την μαμά να επιλέγει ένα φόρεμα με ιλιγγιώδη ντεκολτέ και τον νεαρό ένα μαύρο κοστούμι, χωρίς πουκάμισο από μέσα.

Η ηθοποιός του «Austin Powers» είχε συνδυάσει το χρυσό φουστάνι της με ένα ζευγάρι χηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκια, στο ίδιο χρώμα, ενώ είχε κάνει τα μαλλιά τις χαλαρές μπούκλες.

Ο Βρετανός ηθοποιός και μοντέλο, από πλευράς του συνύασε το outfit του με αθλητικά παπούτσια, το print των οποίων ταίριαζε με το ρούχο της διάσημης μαμάς του.

Να σημειωθεί,  ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον 19χρονο αφού τον Ιούνιου του 2020, ο πατέρας του Steve Bing αυτοκτόνησε. Ο Damian είχε στο παρελθόν τεταμένη σχέση με τον Bing, αλλά, σύμφωνα με την Metro.co.uk λέγεται ότι τα πήγαιναν πολύ καλύτερα πριν από το θάνατο του επιχειρηματία.

Λίγο αφότου ο αυτοκτόνησε ο πατέρας του αποκαλύφθηκε ότι ο Damian είχε αποκοπεί από το οικογενειακό ταμείο του παππού του, χάνοντας έτσι την κληρονομιά που σύμφωνα με τις αναφορές άγγιζε τα 180 εκατομμύρια λίρες.

Ο παππούς του, Dr Peter Bing, άσκησε έφεση με επιτυχία σε μια απόφαση που θα περιλάμβανε τον Damian και την ετεροθαλή αδελφή του Kira Kerkorian, 23 ετών, σε καταπιστευματικά κεφάλαια αξίας έως και ενός δισεκατομμυρίου δολάρίων, καθώς γεννήθηκαν εκτός γάμου (κατά τη διάρκεια των σχέσεων της Elizabeth Hurlay με τον Steve και την σχέση του τελευταίου με την Λίζα Μποντέρ).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ