Ελένη Μενεγάκη: ''Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, το θέλαμε πολύ'' - Γιατί δεν απαντά στα αρνητικά δημοσιεύματα (βίντεο)

Μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη μετά από χρόνια.

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά από 7 χρόνια, παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελένη απάντησε για όλους και για όλα, για την αποχώρησή της από τον Alpha, την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega, την πορεία της στην τηλεόραση και άλλα.

"Νιώθω πολύ όμορφα εδώ στο Mega. 21 Μαϊου αποφάσισα να μοιραστώ πως είναι η τελευταία σεζόν στον Alpha. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν ξαναδουλέψω και πότε αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Ήξερα σίγουρα ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του "γεια σας", αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

 

Λόγω του κορωνοϊού δεν βγήκα από το σπίτι μου. Λες να γύρισα στην τηλεόραση για 1, 3, 5 ταξίδια; Όχι. Στα θέματα της δουλειάς είμαι πολύ αργή στις αποφάσεις μου. Τα επεξεργάζομαι πολύ, όλα τα σενάρια. Ένιωσα ότι έχω πολύ πράγμα να βγάλω εδώ και μου έλειψε όχι τόσο ο φακός όσο η επαφή με τους ανθρώπους. 

Κατά τον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι πώς νιώθω, πως είμαι, τι θέλω, θέλω, μήπως θέλω, κι αν θέλω, τι θέλω; Μου έχει γίνει πρόταση να κάνω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά θέλω να κάνω αυτό. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, είναι ένα βαρύ φορτίο γι’ αυτόν που του το φοράνε.

Ίσως όταν φύγω για τα καλά, γιατί τώρα έφυγα για λίγο, να βλέπω και πιο εύκολα να χαρακτηρίζω κάποια πράγματα. Ακόμα και όταν ήμουν εκτός τηλεόρασης, εγώ ένιωθα ότι ήμουν μέσα. Όταν ξεκινούσα την τηλεόραση ούτε πίστεψα ποτέ ότι θα κάνω αυτή τη διαδρομή στην τηλεόραση.

Ο Πρωινός Καφές ήταν κάτι πολύ βαρύ και πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι σαν εμένα. Όταν ξεκινούσα σκεφτόμουν απλά ότι πρέπει να δουλέψω, πρέπει να είμαι αυτόνομη, θέλω να πατάω στα πόδια μου γερά. Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη στη δουλειά με συμπεριφορές που θα μπορούσα να καταγγείλω. Ανακάλυψα μόνη μου ότι μου ταιριάζει να μην απαντάω σε αυτά που γράφονται για μένα".

Οι συνεργάτες και η εγκυμοσύνη στα 44

Η δημοφιλής παρουσιάστρια στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης μίλησε για τους συνεργάτες της τους οποίους χαρακτήρισε φίλους της, την απόφασή της να μείνει έγκυος στα 44 της χρόνια αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε.

 

«Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι θέματα υγείας. Όλα τα άλλα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τύχει να κλαίω πριν την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο και να βγω.

Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Αν είστε κάθε μέρα μαζί, είναι αδύνατον να μη γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε όμως εκεί;

Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Αναφορικά με την απόφαση να μείνει έγκυος σε ηλικία 44 ετών, είπε «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ.

Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος που με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ