Μάριος Γεωργιάδης: Συγκινεί ο γιος του Βασίλη Λεβέντη για την υγεία του πατέρα του - «Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…» (φωτό)

Ποια η κατάσταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων;

«Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…» γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μάριος Γεωργιάδης, γιος του Βασίλη Λεβέντη που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό σε κρίσμιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και δίνει μάχη με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά ο γιος του αναφέρει τα εξής, στην ανάρτησή του:

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.

Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…».

Στενός συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη μίλησε το πρώι της Δευτέρας στο Open για την κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πολιτικός στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σημειώνεται ότι το νοσοκομεί, το Σάββατο, εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων αναφέροντας τα εξής:

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα  COVID-19 στο ΓΝΑ  Ευαγγελισμός, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού,  Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε επίσης το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας μεταξύ άλλων ότι παραμένει «κρίσιμη, αλλά σταθερή».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ