Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H Δευτέρα είναι μια μέρα ακατάλληλη για πολύ σημαντικές δράσεις ή αποφάσεις

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του, τα οποία επιτείνονται από την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Από δω και κάτω, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους ή την Παρθένο, θα νιώθουμε πιο έντονα το εφέ της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας, των δοσοληψιών, του εμπορίου, της εκπαίδευσης. 

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και στις επαφές, ακόμη κι αν αυτό όλο μπορεί να αφορά τις διαδικτυακές σας γνωριμίες ή και δουλειές. Αν πρέπει να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να διαφημίσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε μια σύσκεψη με τους συνεργάτες σας και να συζητήσετε διάφορα θέματα ή ιδέες, μπορεί να νιώσετε κάποια σύγχυση ή να αντιμετωπίσετε μερικά εμπόδια στον προγραμματισμό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον έναν από τους δυο οικονομικούς οίκους του ωροσκοπίου σας. Έτσι, μπορεί να ασχοληθείτε με τα έξοδα, τους λογαριασμούς κι ό,τι άλλο συνεπάγεται το τέλος του μήνα ή να ψαχτείτε περισσότερο με τα έσοδα σας. Κάποιοι που μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι, ίσως να νιώθετε την επιρροή του Ερμή που μπαίνει σήμερα σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος αύριο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο σας και συμβάλλει στο να νιώθετε λίγο πιο αγχωμένοι ή να έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Παρόλα αυτά, δεν θα έχετε τόσες δυσκολίες ώστε να ανταποκριθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, αν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Επειδή από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται φαινομενικά σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος αύριο, καλύτερα να αφήσετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις για αργότερα, μετά τις 18/10. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ