The Voice: Η «μάχη» της Δανάης με το αλκοόλ και τα κιλά - μια εξομολόγηση που συγκίνησε (βίντεο)

«Όλο αυτό είχε συνέπειες στην σωματική και ψυχική μου υγεία»

Συγκίνησε στο «The Voice» η Δανάη Καλογιάννη που μίλησε για μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της και αποκάλυψε ότι έδωσε μάχη με το αλκοόλ και τα παραπανίσια κιλά.

Ο τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός έχει επιστρέψει στο ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας».

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και η νεραή Δανάη, που πριν ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Στερεότυπα» εξομολογήθηκε ότι:

«Έκανα εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και piano bar αλλά αυτό με έκανε να ξεκινήσω να καταναλώνω μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πριν αλλά και κατά την διάρκεια της εμφάνισης. Όλο αυτό είχε συνέπειες στην σωματική και ψυχική μου υγεία.

Ήταν μια άσχημη περίοδος γιατί άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Η οικογένειά μου ήθελε να με βοηθήσει, τονίζοντάς μου να χάσω βάρος. Το 2020 πήρα την απόφαση και έκανα αερόβια γυμναστική και μαθήματα zumba. Έτσι έχασα 60 κιλά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ