Είστε έτοιμες για την 2η σεζόν του Bridgerton; - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ! - μια νέα ιστορία αγάπης θα μας καθηλώσει (βίντεο)

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το Σάββατο το Netflix κυκλφόρησε το τρείλερ της δεύτερης σεζόν της σειράς Brdidgerton, που έχει «κλέψει» τις καρδιές των τηλεθεατών.

Και μπορεί ο γοητευτικός μαύρος Δούκας, Regé-Jean Page να μην εμφανιστεί σε αυτό τον κύκλο, ωστόσο μια νέα ιστορία αγάπης αναμένεται να μας καθηλώσει.

 

 

 

 

Το πρώτο teaser για την επερχόμενη σεζόν παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης TUDUM και στο βίντεο βλέπουμε την Kate Sharma (Simone Ashley) να απορρίπτει τον Anthony Bridgeton (Jonathan Bailey) καθώς έχει «πολλές απαιτήσεις από μια γυναίκα».

Η Nicola Coughlan, η οποία παίζει την Penelope Featherington, μίλησε πρόσφατα στο E! News για τον χαρακτήρα της λέγοντας ότι «σιγουρα τη βλέπεις να ωριμάζει περισσότερο (...) δεν είναι πλέον κορίτσι, αλλά δεν είναι ακόμη και γυναίκα.

Έτσι, έχει μεγαλύτερη επίγνωση της δύναμης της - αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξέρει να την χρησιμοποιεί. Σίγουρα έρχεται σε δύσκολες καταστάσεις ».

Η δεύτερη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Οκτώβριο του 2022.

Σημειώνεται ότι το Bridgerton είναι βασισμένο στη σειρά μυθιστορημάτων περιόδου Αντιβασιλείας της Julia Quinn και μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες προβολής κατόρθωσε να "μπει" σε 44 εκ νοικοκυριά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ