Η Άννα Βίσση χορεύει & τραγουδά με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό: Το «Salle des Etoiles» μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί (βίντεο)

Ποιοι τραγούδι του αφιέρωσε;

Η Άννα Βίσση ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο και μάγεψε όσους βρέθηκαν εκεί για να την απολαύσουν.

Μάλιστα η Ελληνίδα σταρ χόρεψε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ενώ του αφιέρωσε και το γνωστό τραγούδι της «12».

Ο Χρύσανθος Πάνας δημοσίευσε στο Instagram του το σχετικό βίντεο, γράφοντας στο Post: «Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β ‘του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της.  Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το Salle des Etoiles μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί».

 

 

 

 

Οι Έλληνες του Μονακό, οι ξένοι παρευρισκόμενοι, αλλά και όσοι ταξίδεψαν για να είναι παρών στο  high-end δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση σε μια μοναδική συναυλία. Να σημειωθεί ότι το εισητήριο κόστιζε 700 ευρώ, ενώ η σκηνή φωτίστηκε στα χρώματα της Ελλάδας.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Όταν ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στη σκηνή με την Άννα Βίσση & αναστάτωσαν το πριγκιπάτο του Μονακό (φωτό & βίντεο)

Στο «Salle des Etoiles» βρέθηκε και η Αννίτα Ναθαναήλ που δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στα social media. Σε αυτό η Ελληνίδα τραγουδίστρια ακούγεται να αφιερώνει ένα κομμάτι τηςστους γονείς και την αδερφή του  Στέφανου Τσιτσιπά, οι οποίοι διασκέδασαν στη συναυλία της.  

 

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Έχοντας χαρακτηριστεί ως απειλούμενο είδος υπό εξαφάνιση, η μεσογειακή φώκια μοναχός (Monachus Monachus), βρίσκει καταφύγιο στο μικρό κυκλαδίτικο νησί της Γυάρου, το οποίο στο παρελθόν υπήρξε ιστορικά τόπος εξορίας και φυλάκισης.

Στην πραγματικότητα, περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το νησί της Γυάρου σε καταφύγιο για τη μεσογειακή φώκια.Προσπάθειες όπως αυτές στη Γυάρο για την προστασία της μεσογειακής φώκιας έχουν αποφέρει καρπούς με αποτέλεσμα τα ελληνικά νησιά να διατηρούν έναν από τους μεγαλύτερους υποπληθυσμούς του είδους στη Μεσόγειο σήμερα.

 

 

 

 

 

 

Η αέναη και ενισχυμένη προσπάθεια διατήρησης του είδους είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να συνεχίσει να ευημερεί. Η πρωτοβουλία Monk Seal Alliance υποστηρίζει την πρακτική δράση διατήρησης για την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών σε τοπικό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο», επισημαίνεται ακόμη.

 

Να σημειωθεί ότι το Monte-Carlo Sporting (γαλλικά: Sporting Monte-Carlo), γνωστό και ως Sporting d'été, είναι ένα κτιριακό συγκρότημα στο Larvotto του Μονακό. Περιλαμβάνει το Salle des Etoiles, μια αίθουσα συναυλιών που είναι ο κύριος χώρος όπου πραγματοποιούνται έρνανοι.

Μάλιστα στο παρελθόν μεγάλα ονόματα όπως οι Φρανκ Σινάτρα, Έλτον Τζον, Γουίτνεϊ Χιούστον έχουν τραγουδήσει εκεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ