Όταν ο Michael Douglas ερωτεύτηκε την Catherine Zeta Jones: Τα πιο όμορφα λόγια για τα γενέθλιά της - γιορτάζουν και οι δύο (φωτό)

Η φωτό από την πρώτη τους νυχτερινή έξοδο

Με μια φωτογραφία από το παρελθόν και από την πρώτη τους νυχτερινή έξοδο, ο Michael Douglas εύχεται στην του σύζυγο Catherine Zeta Jones, για τα γενέθλιά της.

Οι διάσημοι ηθοποιοί είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showzbiz και τα λόγια του Douglas στην καλή του αποτελούν απόδειξη. Άλλωστε ο γάμος τους μετράει ήδη 21 χρόνια!

Να σημειωθεί μάλιστα ότι οι δυο τους έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, με τον Douglas να κλείνει σήμερα (25/9) τα 77 και εκείνη τα 52.

«Η πρώτη μου νυχτερινή συνάντηση την Catherine στο Φεστιβάλ Deauville το 1998. Ανακάλυψα ότι είχε την ίδια μέρα γενέθλια με μένα - tadaah!  Στη συνέχεια, όταν ανακάλυψα ότι αγαπούσε το γκολφ, συνειδητοποίησα ότι όλες οι φαντασιώσεις μου είχαν γίνει πραγματικότητα. Έχω τύχη στη ζωή μου.  Μόλις ευτύχησα. Με εντυπωσιάζει τόσο η εξυπνάδα, η αίσθηση του χιούμορ και η ηθική της στην δουλειά. Χρόνια Πολλά Catherine - Σε αγαπώ πολύ! » έγραψε στην ανάρτησή του ο γιος του Kirk Douglas.

 

 

 

 

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανάρτηση της 52χρονης ηθοποιού για τα γενέθλιά εκείνης και του συζύγου της.

«Χρόνια πολλά σε μένα. Χρόνια πολλά σε αυτόν, Χρόνια πολλά στον σύζυγό μου και τη γυναίκα του, Χρόνια πολλά σε μένα, και εμένα, και εμένα, και τον Michael. ?? Στα χρόνια που έρχονται και θα γιορτάσουμε μαζί τις 25 Σεπτεμβρίου. Σ 'αγαπώ.?» έγραψε στο post.

Να σημειωθεί ότι η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas παντρεύτηκαν το 2000 και έχουν μαζί δύο παιδιά, την 18χρονη Carys και 21χρονο Dylan, ενώ ο ηθοποιός έχει ακόμα ένα γιο από τον γάμμο του με την Diandra Luker, τον  2χρονο σήμερα Cameron.

Το 2013, είχε αναφερθεί ζούσαν ξεχωριστά, άλλα κανείς από τους δυο δεν είχε κάνει αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, αργότερα την 1η Νοεμβρίου αναφέρθηκε ότι οι δυο τους επανενώθηκαν και ότι άρχισαν και πάλι να ζουν μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ