Τα «καλά» των live: Βρετανίδα παρουσιάστρια έδειξε κατά λάθος το στήθος της στο Instagram - Πήγε να αλλάξει ρούχα και… (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι ανάλογο!

Η Trinny Woodall μοιράζεται τακτικά συμβουλές για στυλ, δοκιμάζοντας διαφορετικά ρούχα στο Instagram, ωστόσο στο τελευταίο της βίντεο οι followers της είδαν μάλλον περισσότερα από όσα περίμεναν!

Ειδικότερα η Βρετανίδα ιδρύτρια της εταιρείας Trinny London, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, χωρίς να το θέλει, το στήθος της.

 

 

 

 

Βλέπετε η 57χρονη την ώρα που δοκίμαζε ρούχα μπροστά στην κάμερα, τράβηξε κατά λάθος το σουτιέν της με αποτέλεσμα να φανούν πιο πολλά απ όσα υπολόγιζε.

Η παρουσιάστρια - η οποία έγινε γνωστή μέσα από το πρόγραμμα What Not To Wear - αν και φάνηκε σοκαρισμένη αρχικά είπε στη συνέχεια χιουμοριστικά «τι υπέροχο σουτιέν, μόλις βγήκε».
Μετά την γκάφα η γκουρού της μόδας απομακρύνθηκε από το πλάνο για να ντυθεί.

 

 

Πάντως ανέβασε στο Instagram το βίντεο χωρίς να επεξεργαστεί τη στιγμή με το γυμνό στήθος, κάτι που φυσικά σχολιάστηκε από τους 985 χιλιάδες followers της.

Σύμφωνα με την Daily Mail δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι ανάλογο, αφού το 2017 είχε κάνει πάλι κατά λάθος «flash» στους θαυμαστές της. Η σταρ εξέθεσε ακούσια το στήθος της δύο φορές κατά τη διάρκεια ενός βίντεο ιστολογίου, που γυρίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της στο Λονδίνο.

Ακόμα το 2010 ο σύντροφός της Charles Saatchi, 78 ετών, την ώρα που η Trinny γύριζε live βίντεο στο Facebook, μπήκε τυχαία στο πλάνο, ενώ ήταν γυμνός. 

Η 57χρονη άρχισε να βγαίνει με τον επιχειρηματία  το 2013, μετά το διαζύγιό του από τη σύζυγό του, Nigella Lawson, με την οποία ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ