Ο τίτλος «η Μαρίνα Πατούλη επισκίασε την Μόνικα Μπελούτσι» ξεσήκωσε θύελλα στο Twitter - δείτε τα σχόλια και καλό ΣΚ (φωτό)

Τα πληκτρολόγια πήραν για ακόμα μια φορά φωτιά!

Ένα άρθρο ιστοσελίδας με τον τίτλο «η Μαρίνα Πατούλη επισκίασε τη Μόνικα Μπελούτσι» ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τους χρήστες του Twitter που έγραψαν πολλά και άκρως σπαρταριστικά σχόλια στην πλατφόρμα.

Με τα hashtags «Πατούλαινα» και «Πατούλη» να είναι πρώτο trend στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας ήδη πάνω από 1.000 tweets, τα πληκτρολόγια πήραν για ακόμα μια φορά φωτιά!

Να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Πατούλη συνάντησε την Ιταλίδα σταρ, που βρίσκεται στην χώρα μας για την παράσταση «Επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας» στο Ηρώδειο.

«Μεγάλη χαρά για εμένα η εμπειρία της γνωριμίας μου με τη Μόνικα Μπελλούτσι !!!» έγραψε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα μια κοινή τους φωτογραφία.

 

 

Τα απολαυστικά σχόλια στο Twitter

«Όταν λέμε ότι η Πατούλαινα επισκίασε την Μόνικα Μπελούτσι τι εννοούμε για να ξέρω; Σαν τη σελήνη που κρύβει τον ήλιο ένα πράμα; Έγινε έκλειψη Μόνικας ξέρω 'γω;» διαβάζουμε σε ένα από τα χιλιάδες σχόλια.

«Ξεκάθαρα την επισκίασε τι να λέμε τώρα ( τι με βάζετε και γκουγκλαρω βρε σαταναδες)» ανέφερε κάποιος άλλος.

«Και μαθαίνει λέει η Μόνικα ότι την επισκίασε η πατούλαινα και την πέφτει στον Πατούλη για revenge» έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Twitter.

 

«Και είπε η Μόνικα Μπελούτσι στην Πατούλαινα σαν άλλος Διογένης στον Μέγα Αλέξανδρο, "αποσκότησόν με" και εκείνη γέλασε».

«Διάβασα κάπου οτι η Πατούλαινα επισκίασε την Μπελούτσι. Ισως δεν κατάλαβα καλα. Ίσως φταίνε και κάτι κρασιά που έχω πιει».

«Μετά την Πατούλαινα που επισκίασε την Μόνικα Μπελούτσι, και ο Πατούλης επισκίασε τον Βενσάν Κασέλ. Γνωστά αυτά» σχολίασε κάποιος χρήστης.

 

«Ποια είναι αυτή δίπλα στην Πατούλαινα ρε μαλάκες ;;; ».

«Την επισκίασε λένε τη Μπελουτσι η Πατουλαινα.Εν τω μεταξύ στη φωτό η Μόνικα είναι με ύφος Ντένης Μαρκορά Αχ Μίνα χρυσό μου εδώ είσαι δε σε πρόσεξα».

«Η Πατούλαινα επισκίασε την Μπελούτσι. Εσύ δημοσιογράφε που σε έβαλαν να το γράψεις, παράτατα ολα και έλα να μαζέψουμε ελιές, μετά λάχανα, πατάτες, βερύκοκα και μη στεναχωριέσαι δουλίτσα θα έχουμε και δε θα σε ξεφτιλίσει ξανά κανένας».

 

«Και βέβαια η Πατούλαινα μπορεί να επισκιάσει τη Μπελούτσι. Θα ντύθηκε στα χρυσά από πάνω μέχρι κάτω, θα αστραποβολούσε, θα στραβωνόσουν, πού να τη δεις μετά την Μπελούτσι?».

«Καταλαβαίνω τι νιώθει η Μαρίνα Πατούλη που επισκίασε την Μπελούτσι γιατί και εγώ πλέον λογίζομαι πιο ωραίος από την Λίντα Εβαντζελίστα».

«κι αυτο το "επισκίασε" ποσο πετυχημένο, απο δω και πέρα θα ακούω Πατούλη και θα σκέφτομαι γεροπλάτανο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ