Η Kate Middleton sportive: Με κοντή φουστίτσα του τένις μας δείχνει τα μυώδη πόδια της - fit παρά ποτέ (φωτό & βίντεο)

Έπαιξε με την 18χρονη Βρετανίδα τενίστρια Έμα Ραντουκάνου

Η Kate Middleton έβαλε την μίνι φούστα του τένις, πήρε την ρακέτα της και μπήκε στο γήπεδο μαζί με την 18χρονη νικήτρια του Grand Slam Έμα Ραντουκάνου.

Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα William συνάντησε τους Βρετανούς αθλητές που διακρίθηκαν στο US Open, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Lawn Tennis Association.

 

Ως γνωστόν η Kate και ο William λατρεύουν το συγκεκριμένο άθλημα, ενώ εκείνη και ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν δικό τους γήπεδο στην εξοχική τους κατοικία στο Norfolk και συχνά βλέπουν αγώνες τένις.

Δείτε επίσης: Kate Middleton η ατρόμητη! Κάνει καταρρίχηση, mountain bike, πεζοπορία - το βίντεο με την γενναία Δούκισσα, που ξετρέλανε τους fans της

Άλλωστε η  Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι προστάτιδα του LTA από το 2017  ενώ πρόσφατα διαδέχτηκε τον Δούκα του Κεντ στην προεδρία της λέσχης τένις του Γουίμπλεντον.

Δείτε επίσης: Top woman η 18χρονη Εμα Ραντουκάνου: Έγραψε ιστορία στο US Open με τα ρεκόρ της - ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ «υποκλίθηκε» (φωτό & βίντεο)

Πιο fit από ποτέ λοιπόν η Kate Middleton έπαιξε μαζί με τη νεαρή Βρετανίδα αθλήτρια, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πόσο καλογυμνασμένα ήταν τα πόδια της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουμε τη Δούκισσα με μίνι φούστες, καθώς το απαγορεύει το πρωτόκολλο, ωστόσο αυτή τη φορά η μητέρα του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι πέρα από μια πολύ κομψή γυναίκα, είναι και ένας άνθρωπος που λατρεύει τις δραστηριότητες και τον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ