Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης Δώρας: Τι καταγγέλλουν οι πρώην του - Ήταν επικίνδυνος, οξύθυμος, εμμονικός (βίντεο)

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο για το άγριο έγκλημα...

 

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η δολοφονία άλλης μιας γυναίκας από τον σύντροφό της. Με τις γυναικοκτονίες να φτάνουν τις 11 μέσα στο 2021, η κοινωνία παρακολουθεί με τρόμο και οργή τα όσα έχουν γίνει. 

Η Δώρα, εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, που εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της Δώρας Ζαχαριά αποκαλύπτει την εξαιρετικά προβληματική σχέση της κοπέλας με τον 40χρονο, αφού συχνά εξομολογούνταν το φόβο που αισθανόταν για τον πρώην σύντροφό της και το ενδεχόμενο να της κάνει κακό.

Με πόνο ψυχής και συγκλονισμένη από την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά της, η θεία της 31χρονης,  μίλησε στη "ΡΟΔΙΑΚΗ" για το δράμα που βιώνει ολόκληρη η οικογένεια και για τη θλιβερή κατάσταση που είχε βιώσει το τελευταίο διάστημα στο πλευρό του δολοφόνου – πρώην συντρόφου της, η ανιψιά της.

«Ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν» ήταν οι τελευταίες κουβέντες που είχε με την αδελφή της μητέρας της.

Ήθελε να τον γνωρίσει. Της φέρονταν πάρα πολύ καλά και πριν και αργότερα όταν της είχε προτείνει να συγκατοικήσουν. Τον είχε γνωρίσει από τον χειμώνα. Η σχέση τους στην αρχή πήγαινε πολύ καλά, λέει η θεία της.

«Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε κάποια στιγμή. Κι από τότε άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα.  Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα για να αξιολογήσεις κάποιον άνθρωπο. Η Ντόρα μας του έδωσε κάποια ευκαιρία. Όμως όταν είδε ότι υπήρχε πρόβλημα αποφάσισε να χωρίσει. Πήγαν με την αδελφή μου την άλλη, μάζεψαν τα πράγματα από το σπίτι και ήρθε στο σπίτι.

Μία εβδομάδα πριν έγινε σχεδόν αυτό.

Ερ: Είχε δημιουργήσει ένταση όταν πήγαν εκεί;

Όχι, πάντα ήπιος φαίνονταν. Όμως, όπως φαίνεται, ήξερε τι έκανε και είχε το σκοπό του.

Ερ: Μάζεψαν τα πράγματα κι έφυγαν; Χώρισαν συναινετικά; Χωρίς εντάσεις;

Ναι. Χώρισαν έτσι απλά. Ούτε μηνύματα της έστειλε, ούτε την παρακάλεσε να επιστρέψει ούτε τίποτα. Δούλευε ύπουλα. Έτσι πιστεύω.

Ερ: Σας είχε μιλήσει για απειλές;

Όχι. Σε μένα δεν είχε εκφράσει τίποτε τέτοιο. Δεν ξέρω αν είπε κάτι άλλο στην αδελφή μου. Όχι, δεν φοβόταν το κορίτσι μας. Και κανέναν. Και αυτό μου έκανε εντύπωση. Γιατί αν φοβόταν θα πρόσεχε. Θα ζητούσε βοήθεια.

Το μόνο είναι ότι μια μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ' έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει. Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της. Εγώ ανησύχησα είναι αλήθεια.

Ερ: Μίλησαν μεταξύ τους;

Όχι, δεν μίλησαν. Το ανέφερε στη μητέρα της. Κι εγώ από' κει το έμαθα. Δεν την είχα δει τις τελευταίες μέρες. Δούλευε το κορίτσι μας, έρχονταν βράδυ. Κι εμείς το ίδιο. Την επόμενη μέρα, πήγε να μπει στο αυτοκίνητο. Να πάει στα παιδιά, στα μαθήματα και τη σκότωσε! Αυτό!

Έρ: Γνώριζε η Ντόρα ότι ήταν πριν παντρεμένος, ότι είχε προβλήματα;

Όχι, δεν μας είπε τίποτα. Δεν μας ανέφερε κάτι τέτοιο. Το ότι ήταν παντρεμένος το ξέραμε. Δεν ξέραμε όμως λεπτομέρειες.

Το κορίτσι μας δεν φοβόταν. Την ενόχλησε κάτι, τα μάζεψε και ήρθε σπίτι. Τι πιο απλό για ένα παιδί, μια κοπέλα και μια σχέση; Όταν δεν περνάς καλά τα μαζεύεις και φεύγεις. Τι άλλο να έκανε;

Ερ: Είχαν πάει μαζί για διακοπές;

Ναι, είχαν πάει κι εκεί είχαν αρχίσει όλα. Αυτός τη ζήλευε. Το κορίτσι μας είχε γνωστούς πολλούς στο νησί που είχαν πάει. Κι αυτός της έκανε σκηνές. Να μη μιλά με τους φίλους της, να μη μιλά με τα ξαδέλφια της! Κι εκεί αποφάσισε η Ντόρα, ότι δεν μπορεί να μείνει μαζί του.

Όταν επέστρεψε είπε να λήξει τη σχέση. Κι αυτό έκανε!»

«Με απήγαγε και με σημάδευε με το όπλο»

Η «Δημοκρατική της Ρόδου» αποκάλυψε ότι ο 40χρονος είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν.

Στην πρώην σύζυγό του, ο 40χρονος είχε προκαλέσει ομοίως προβλήματα. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε διάσταση μαζί του, είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευόταν να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Η πρώην σύζυγός του είχε περιγράψει στα δικόγραφα περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της που ακολούθησαν, ενώ υποστήριξε ότι την εκβίασε. Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση, με την απειλή όπλου, την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, με την κάννη του όπλου να τη σημαδεύει.

Η κηδεία της Δώρας θα γίνει σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (κάτω).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ