Meghan Fox & Kourtney Kardashian ένωσαν τα …στήθη τους για τη νέα σειρά minimal εσωρούχων (φώτο)

Η νέα καμπάνια της SKIMS

Η Kourtney Kardashian και η Meghan Fox κάνουν πολύ παρέα τελευταία μιας και τα αγόρια τους, Barker και Machine Gun Kelly, είναι κολλητοί.

Η είδηση ωστόσο δεν είναι αυτή. Το σημαντικό και απολύτως απολαυστικό είναι ότι αυτά τα δύο πανέμορφα κορίτσια, φωτογραφήθηκαν σε άκρως αποκαλυπτικές και sexy πόζες για μια νέα καμπάνια της SKIMS.

Η 42χρονη Kardashian και η Fox, 35 ετών, συνεργάστηκαν για να διαμορφώσουν τα νέα κομμάτια από την bestseller συλλογή της Kim Kardashian West, SKIMS Cotton, και οι τολμηρές τους φωτογραφίες δεν άφησαν τίποτα στη φαντασία.

Καθώς Meghan και Kourtney ποζάρουν σαγηνευτικά δίπλα-δίπλα, καλύπτουν η καθεμία το στήθος της με το χέρι της.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες της καμπάνιας είναι εξίσου hot.

Η ακαταμάχητη Meghan δήλωσε για το backstage της φωτογράφισης: «Μου αρέσει που το SKIMS καταλαβαίνει πραγματικά τι θέλουν να φορούν οι γυναίκες και ότι θέλουν να νιώθουν σέξι, σίγουρες και δυνατές».

Και συμπλήρωσε: «Μου άρεσε που βρισκόμουν σε αυτήν την καμπάνια με την Kourtney, διασκεδάσαμε τόσο πολύ μαζί».

Από την μεριά της η Kourtney σημείωσε: «Διασκέδασα τόσο πολύ στα γυρίσματα με τη Meghan για την καμπάνια. Το SKIMS είναι πραγματικά το αγαπημένο μου brand, τρελαίνομαι για τα σουτιέν, και βασικά - νομίζω ότι θα το έλεγα ακόμα κι αν η Kim δεν ήταν η αδερφή μου!».

Οι δύο φίλες εμφανίστηκαν μαζί το περασμένο Σαββατοκύριακο στα βραβεία MTV Video Music Awards για να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους Barker, 45 ετών και Kelly, 31. Έβγαλαν μερικές φωτογραφίες στο μπάνιο όλοι μαζί, τις οποίες η Fox μοιράστηκε στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ