Ο Κοσμάς Κουμιανός φωτογράφισε σαν «ξανθό άγγελο» την Ελένη Μενεγάκη - η νέα καμπάνια για τον μήνα του καρκίνου του μαστού (φωτό)

Ποζάρει με το ροζ βραχιόλι που έφτιαξε ο Dukas

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στον φακό του Κοσμά Κουμιανού, φορώντας το ροζ βραχιόλι που έφτιαξε ο σχεδιαστής μόδας Dukas, για την καμπάνια της Estee Lauder, κατά του καρκίνου του μαστού.

«Eνωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους! #TimeToEndBreastCancer #EsteeLauderCompanies» γράφει στην ανάρτηση που έκανε ο γνωστός Έλληνας φωτογράφος.

Φωτογραφίες: Instagram/kosmaskoumianos

Ανάλογη ανάρτηση έκανε από πλευράς της και η όμορφη παρουσιάστρια, αναρτώντας επίσης εικόνες από την καμπάνια και γράφοντας τα εξής:

«Βοηθώντας έναν άνθρωπο ίσως να μην αλλάζει τον κόσμο, μπορεί όμως να του αλλάξει όλο τον κόσμο. Με τη μικρή μας συνεισφορά μπορούμε να πέτυχουμε ένα μεγάλο όνειρο και μόνο ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Dukas σχεδίασε το εμβληματικό βραχιόλι της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου @esteelaudercompanies, με το οποίο έμπρακτα μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να συμβάλει στον σημαντικό αυτό σκοπό. Μαζί καταφέραμε και προσφέραμε περισσότερες από 3000 δωρεάν μαστογραφίες, σε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας ελπίδα, μιλώντας για πρόληψη, προσφέροντας ανθρωπιά και δύναμη σε αυτούς που έχουν ανάγκη! Ας το κάνουμε και φέτος!

Το βραχιόλι θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και Online από την 1η Οκτωβρίου. #eleni».

Να σημειωθεί ότι η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ