Το απόλυτο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar - ύμνος στην αιώνια νεότητα της 100χρονης Iris Apfel (φωτό)

Η «γηραιότερη έφηβη στον κόσμο» πόζαρε στο γνωστό περιοδικό

Η «αιώνια έφηβη» Iris Apfel στα 100 της χρόνια δεν σταματά να ασχολείται με το μεγάλο πάθος της, την μόδα και ποζάρει στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar Arabia. 

«Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της Iris σε αυτή την ειδική έκδοση του Harper’s Bazaar Arabia, ντύνοντας (με δική της παραδοχή) «την γηραιότερη έφηβη στον κόσμο» με κομμάτια σχεδιαστών της Μέσης Ανατολής των οποίων οι φανταστικές, καλειδοσκοπικές δημιουργίες είναι τόσο γεμάτες χαρά όσο και εκείνη. Χρόνια πολλά, Iris» αναφέρει το περιοδικό σε μια από τις αναρτήσεις του.

Στο cover την βλέπουμε να φορά ένα θεόρατο κατακκόκινο παλτό, με σχέδια σαν τριαντάφυλλα στα μανίκια. Φυσικά δεν έχει αποχωριστεί τα κλασικά κοκάλινα μαύρα της γυαλιά - σήμα κατατεθέν για την ίδια, ενώ το look συμπληρώνουν μια σειρά από βραχιόλια σε ανάλογους τόνους με το ρούχο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel)

«Νομίζω ότι είναι ανόητο για τις γυναίκες να κρύβουν την ηλικία τους και να προσπαθούν να πουν ότι είναι χρόνια νεότερες. Δεν έχει κανένα νόημα για μένα. Νομίζω ότι αν ο Θεός είναι καλός μαζί σου και σου δίνει αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να τα γιορτάσεις » λέει η ίδια στο περιοδικό και συμπληρώνει ότι:

«Δεν το σκέφτομαι ποτέ. Οι άνθρωποι έχουν εμμονή με τα πράγματα και είναι γεγονός της ζωής. Οι άνθρωποι μιλούν πάντα για την ηλικία μου, αλλά δεν νιώθω άβολα».

Στην φωτογράφιση που έκανε για το Harper's Bazaar Arabia την είδαμε ακόμα με ένα εκκεντρικό χρυσό σύνολο και ένα τεράστιο, ίδιου χρώματος, βραχιόλι να στολίζει το χέρι της, αλλά και με ένα headpiece με φτερά!



Δείτε επίσης: Το πολύχρωμο - εκκεντρικό σύμπαν της Iris Apfel στην H & M - Η μεγάλη κυρία της μόδας στα 100 υπογράφει νέα συλλογή ρούχων (φώτο)

 

 

Η Iris Apfel, που είχε τα γενέθλιά της τον Αύγουστοδημιούργησε γύρω της ένα σύμπαν που αντανακλά το στιλ, την εκκεντρικότητα, τον ανεξάντλητο δυναμισμό της.

Με το μαξιμαλιστικό στοιχείο να είναι πάντα παρών στην εμφάνισή της και αφού δούλεψε σκληρά στη ζωή της, πέτυχε ως επιχειρηματίας στο χώρο των υφασμάτων και της διακόσμησης και  έγινε το απόλυτο fashion icon.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ