Αδιανόητο: Άνδρας έδειρε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε την γυναίκα του, χωρίς την έγκρισή του - την χτύπησε στο πρόσωπο (φωτό)

Μπήκε στο φαραμακείο, άρχισε να της ουρλιάζει και την χτύπησε

Η αστυνομία στο Sherbrooke στον Καναδά, ψάχνει έναν άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε σε νοσοκόμα, αφού πήγε στο φαρμακείο όπου εργαζόταν και την κατηγόρησε ότι έδωσε στη γυναίκα του δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊούυ, χωρίς την άδειά του!

Ο Martin Carrier, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Sherbrooke δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό ότι ο ύποπτος μπήκε μέσα στο φαρμακείο και κατηγόρησε τη γυναίκα ότι εμβολίασε, χωρίς την συγκατάθεσή του, την σύζυγό του «και στη συνέχεια την χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο. Πήγε κατευθείαν στο γραφείο και άρχισε να ουρλιάζει στη νοσοκόμα» είπε ο Carrier.

Ακόμα πρόσθεσε, σύμφωνα με το ca.news.yahoo.com ότι ο άνδρας έφυγε τρέχοντας από το σημείο, ενώ η 40χρονη νοσοκόμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομεί, για τα τρύματα στο πρόσωπό της, αλλά και για πιθανή διάσειση. «Τώρα αναρρώνει στο σπίτι».

Η αστυνομία δεν έχει φωτογραφία ή βίντεο του υπόπτου, ωστόσο έδωσε στη δημοσιότητα μια περιγραφή και καλεί όποιον έχει πληροφορίες για να τους βοηθήσει στην έρευνα.

Ο Benoit Morin, πρόεδρος μιας ένωσης που εκπροσωπεί τους φαρμακοποιούς που είναι ιδιοκτήτες, δήλωσε ότι δεν άκουσε ποτέ κάτι τέτοιο να έχει συμβεί στο παρελθόν. «Έμεινα έκπληκτος όταν το άκουσα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα πρόσθεσε ότι άνθρωποι μοιράζουν φυλλάδια κατά του εμβολιασμού έξω από φαρμακεία που χορηγούν τις δόσεις, ωστόσο δεν είχε προκληθεί κάποια ένταση.

Ο ίδιος σημειώσε ότι για να λάβει κανείς το εμβόλιο δεν χρειάζεται η έγκριση της οικογένειας, αφού μιλούν απευθείαςμε το πρόσωπο που είναι να εμβολιαστεί. «Δεν ξέρω τι συνέβη ή από πού προέρχεται αυτό το πράγμα» είπε αναφορικά με την υπόθεση.Εάν αρχίσουν να προκύπτουν παρόμοιες καταστάσεις, ο Morin λέει ότι οι φαρμακοποιοί θα πρέπει να επανεξετάσουν τον τρόπο που εργάζονται - και την ανάγκη για ασφάλεια.

«Καταδικάζουμε προφανώς αυτή τη πράξη, την οποία θεωρούμε απαράδεκτη για τις ομάδες φαρμακείων που παρέχουν βασικές υπηρεσίες από την έναρξη της πανδημίας» ανέφερε από πλευράς σε ηλεκτρονική ανακοίνωση η εταιρεία Jean Coutu Group Inc., η οποία είναι πλέον ιδιοκτήτρια των φαρμακείων Brunet. Αρνήθηκαν ωστόσο να μιλήσουν στα Μέσα για το περιστατικό.

Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου όπου έγινε η επίθεση αρνήθηκε επίσης να δώσει συνέντευξη αλλά είπε στο Radio-Canada ότι κατά μέσο όρο περίπου 15 άτομα εμβολιάζονται εκεί καθημερινά.

Να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι ακόμα σαφές αν ο άνδρας που επιτέθηκε στη νοσοκόμα είναι αντιεμβολιαστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ