Τα sexy Royal Blue εσώρουχά της Rihanna εντυπωσίασαν - Όλο το Savage X Fenty Show (φωτό - βίντεο)

Η RiRi παρουσίασε την πιο πρόσφατη συλλογή της Savage x Fenty στο The Westin Bonaventure Hotel and Suites στο Λος Άντζελες.

Rihanna παρουσίασε χθες 22/9 την τρίτη επίδειξη μόδας της Savage X Fenty στο  Westin Bonaventure Hotel and Suites στο Λος Άντζελες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Η σχεδιάστρια και καλλιτέχνης μοιράστηκε μέσω Instagram λεπτομέρειες από το show της το οποίο είχε την υπογραφή του Amazon Prime Videο. 

Οι Gigi Hadid, Ricky Martin, Daddy Yankee, Vanessa Hudgens, Joan Smalls, Behati Prinsloo, BIA, Emily Ratajkowski, Irina Shayk, Troye Sivan και Sabrina Carpenter ήταν μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που βρέθηκαν στο εντυπωσιακό show. 

Nα σημειώσουμε πως Το Savage X Fenty Vol 3. θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 24 Σεπτεμβρίου.

Το χρώμα που επικράτησε ήταν το royal blue, ενώ όπως είδαμε η φετινή της συλλογή ήταν γεμάτη από στραφταλιζέ κομμάτια, που αναδεικνύουν το γυβαικείο σώμα και το κάνουν να δείχνει σέξι και juicy. 

«το θέμα του show είναι η εκπροσώπηση», δήλωσε η Rihanna. Η 33χρονη τραγουδίστρια, ντυμένη με ένα custom made neon look με την υπογραφή Bottega Veneta είπε ακόμα:«Θέλω κάθε θεατής που παρακολουθεί το show να σκέφτεται:Ουάου! Αυτό είμαι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ